8 clubs de Twirling de Catalunya i València competeixen avui a Platja d’Aro en el circuit NBTA

Les actuacions s’allargaran fins a mitja tarda i el club local aspira a una plaça per participar en els campionats internacionals de la NBTA

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro és l’escenari des de les nou del matí de la segona fase dansa del circuit nacional que organitza la Federació Catalana de Twirling-NBTA.

El club local s’ha fet càrrec de l’organització de la competició a Platja d’Aro a petició de la federació catalana.

Fins a les 17.30 h, la pista del Palau d’Esports i Congressos acull les actuacions de les delegacions de set poblacions: Dream Dance Alt Penedès de Vilafranca del Penedès; Twirling La Cava provinent de la comarca del Baix Ebre; Club Twirling Mora la Nova, també procedent de les comarques tarragonines; Club Twirling La Torreta de la Roca del Vallès; Twirling Llucena del municipi valencià de Llucena del Cid; Club Twirling Olea d’Olesa de Montserrat; Club Twirling Les Franqueses del municipi barceloní de Les Franqueses del Vallès; i el Club Twirling Platja d’Aro.

Hi participen aproximadament unes 100 atletes de 7 clubs diferents. El club platjarenc està representat per set atletes.

Els exercicis que realitzen són Solo Dance, Duet i Team Dance. Cadascuna d’aquestes disciplines es fa per cada grup d’edat i dificultat. El club de Platja d’Aro competeix en les modalitats Solo Dance i un Duet.

En el cas de les atletes federades en la NBTA (Associación Nacional de Twirling Batón), dels resultats que es desprenguin d’aquest campionat sortiran els i les atletes que podran competir als campionats internacionals de la NBTA.

Des del club platjarenc confien obtenir els mateixos bons resultats que a la primera fase de dansa del campionat, que es va celebrar a l’Alcora (Castelló) a finals del mes de gener passat, per assegurar-se la plaça en els campionats internacionals de la NBTA.

Club Twirling Platja d’Aro, passió, competició i diversió

El club platjarenc neix arran de la iniciativa de l’entrenadora Marina Molina que, a causa d’una lesió, es va veure obligada a deixar la seva activitat al més alt nivell en aquest esport després de 15 anys d’èxits en competicions nacionals i internacionals.

La seva passió i l’interès d’un grup de mares i pares per formar i fer créixer el club a casa nostra, l’ha portat a ser una realitat amb una trentena de components. Col·lectivament, tenen l’objectiu de competir en el nivell B, Nivell A i Nivell Elit. També de consolidar el projecte d’escoleta, bressol de futurs/es atletes.

Com a club, també s’impliquen en la vida social i esportiva del municipi oferint exhibicions a diversos esdeveniments.

El club està federat en la Federación Española de Baile Deportivo.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.