Detenen quatre persones per un robatori amb força en un bar de Santa Cristina d’Aro

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb agents de la Policia Local de Santa Cristina d’Aro, van detenir el dia 9 de febrer tres homes, d’edats compreses entre els 35 i 46 anys i una dona de 40 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Al voltant de la una i mitja de la matinada del mateix dia, els Mossos van tenir coneixement d’un robatori en un bar del carrer Ridaura de Santa Cristina d’Aro. 

Mossos i policies locals van adreçar-se al lloc i van comprovar que la porta de l’establiment estava forçada per diversos punts, tot i que no van aconseguir entrar-hi.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van saber que els autors dels fets eren tres homes que anaven vestits de fosc i encaputxats, i una dona que els esperava dins un vehicle. També van saber la descripció del cotxe amb el qual havien fugit i la direcció que havien agafat.

Amb tota la informació es va iniciar la recerca dels sospitosos. Poc després, al carrer Salvador Espriu, els policies van localitzar el vehicle amb els quatre ocupants. Després d’identificar els passatgers, van escorcollar el vehicle on van localitzar-hi un mall de fusta, diversos tornavisos, una serra, claus Allen, gorres, etc.

Les quatre persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb la temptativa de robatori al bar.

Els 4 detinguts, amb múltiples antecedents, van passar el dia 9 de febrer a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Aquestes detencions s’emmarquen dins un dispositiu que es va iniciar a finals de l’any passat, quan es va detectar un increment de robatoris amb força en domicilis i establiments comercials de les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Calonge i Sant Antoni i Santa Cristina.

El treball conjunt dels Mossos i de les policies locals dels diferents municipis ha aconseguit un total de 12 detencions, de les quals 3 han entrat a presó. També s’han pogut resoldre més de 25 fets des del dia 1 de desembre. El dispositiu continua en marxa i no es descarten noves detencions en els pròxims dies.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.