Més d’una setmana sencera d’activitats per celebrar Sant Valentí

L’activitat ‘Platja d’Aro In Love Week’ l’organitzen entre l’Associació d’Empresaris del municipi amb el suport de l’ajuntament

Castell-Platja d’Aro i S’Agaró dona el tret de sortida avui a les activitats vinculades a la festivitat de Sant Valentí, que se celebra el 14 de febrer. La programació 2022 s’allargarà fins al dilluns 21 de febrer.

Més d’una setmana sencera de propostes gratuïtes per a totes les edats i diverses novetats en aquesta edició, com la instal·lació a diversos giratoris d’elements decoratius amb les fletxes gegantines de Sant Valentí, de diferents mides, com a protagonistes.

Aquest dissabte i diumenge, 12 i 13 de febrer, s’han organitzat tallers al matí i a la tarda a Platja d’Aro i S’Agaró. Es fan sessions d’educació infantil o Estètica i Bellesa,

El món de la parella, en clau d’humor, serà representat per diversos actors i actrius que oferiran petits esquetxos itinerants on interactuaran amb els visitants.

Un grup de restaurants han preparat un menú romàntic per celebrar Sant Valentí amb la millor gastronomia.

I es poden aconseguir premis que enamoren participant en el concurs fotogràfic de ‘Platja d’Aro In Love Week’, immortalitzant l’amor i l’amistat en els photocalls i racons romàntics de la població. Està en joc tres premis que consten d’estades d’hotel, menú gastronòmic i 50 euros.

Més informació a través de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.