Novetats discogràfiques setmana del 14 de febrer

Com cada dilluns repassem les entrades més destacades a la nostre discografia. Avui hem rebut 67 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM.

NOVETAT DESTACADA

Alex Ubago confirmava fa uns mesos el llançament d’un projecte molt especial amb què celebrarà 20 anys de carrera musical des del llançament de l’àlbum ‘¿Que pides tu?’ al setembre de 2001. Aquest nou disc arribarà cinc anys després de l’últim àlbum de estudi d’Alex Ubago, ‘Canciones impuntuales’, que incloïa temes com ‘Miranos’, ‘Cuenta conmigo’ al costat de Luis Fonsi o ‘Entre tu boca y la mía’.

L’artista ha aprofitat aquest darrer any d’aturada musical per donar forma a un nou disc titulat ‘Alex Ubago: 20 años’ on revisitarà els seus temes més coneguts juntament amb diferents artistes convidats.

Després d’estrenar-se altres nous enregistraments com ‘A gritos de esperanza’ a duo amb Jesús Navarro (Reik) o ‘Ella vive en mi’ juntament amb Antonio Orozco, l’artista estrena ara la nova versió del tema ‘Estar contigo’ que compta amb la col·laboració de Leire Martínez de la Oreja de Van Gogh. Aquesta cançó s’incloïa originalment a l’àlbum de 2012 Mentiras sinceras.

ALTRES NOVETATS

Sting – Por su amor
Nicki Minaj feat Lil baby – Bussin
Manuel Carrasco – Fue
Coldplay & Selena Gomez – Let Somebody Go
Sofi Tukker – Original Sin
Liam Gallagher – Everything’s Electic
Jennifer Lopez & Maluma – Marry Me
Rosalia – Saoko
Alessia Cara feat Pentatonix – Best Days
Enrique Iglesias & Myke Towers
Txell Sota – Entre la confusió
Jo Jet i Maria Ribot – Estol
Els amics de Manel – Amb tu

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.