Paton i Blunk, campions de la VolCAT Platja d’Aro 2022

Els nord-americans s’emporten les dues etapes i la general de la prova en un dia festiu i de gran ambient ciclista

Els més de 600 ciclistes han volgut tancar la prova per etapes amb les millors sensacions possibles. I pels amateurs, aconseguir ser finisher de la primera cita 2022 era l’objectiu.

El recorregut a superar han estat 41 km amb 800 metres de desnivell positiu, en un terreny variat amb molt corriol i flow.

Els primers quilòmetres de pujada han fet la primera selecció, deixant un grup de sis favorits liderat per Cole Paton (Orange Seal Off-Road Team). David Campos (BH Temple Cafes Co-Factory), Julen Latorre (Aiala S.C.), Xavi Ariza (Corratec-Vic Sports), Victor Vidal (Veloroc Lapierre) i Alejandro Gómez (RR Bikers) resistien.

Passat l’equador del traçat, Campos ha sofert una avaria i s’ha despenjat definitivament. Paton ha pogut atacar en els últims compassos de cursa i ha obert un forat que li ha permès entrar a meta en solitari, amb un temps d’1:40:09.

El segon esglaó se l’han jugat a l’esprint Ariza i Latorre. I ha estat Ariza qui ha aconseguit la segona posició.

A la classificació general de la VolCAT Platja d’Aro, Paton no ha tingut rival i s’ha coronat com el primer gran campió. Vidal i Ariza han completat el podi final.

Fotos de Francesc Lladó

En categoria femenina, Savilia Blunk ha tornat a demostrar el seu gran estat de forma. Naima Madlen (Buff-Megamo MTB Team), ho ha intentat, però no ha pogut seguir el ritme de la cinc vegades campiona dels Estats Units. Moreno (Pallarès Factory) ha completat el podi de l’etapa.

A la general, Blunk ha estat molt sòlida i s’ha emportat el campionat. Madlen ha retallat prou Moreno per assaltar la segona posició i Moreno ha estat la tercera.

Per equips, RR Bikers ha estat el millor conjunt, just davant de Biking Point CC i Òdena Esport Ciclista.

Els finishers han celebrat els seus èxits just en traspassar la línia de meta en aconseguir el primer objectiu del 2022.

Així s’ha tancat la primera edició d’una VolCAT Platja d’Aro que ha deixat moments inoblidables per a tots aquells i aquelles que han tornat a viure una cita de Mountain Bike a una seu immillorable.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.