Espai de Creixement Personal

Dedicat als més forts

Aquesta, vol ser una petita carta dedicada a les persones que ja han “despertat” o estan en el procés de fer-ho en l’àmbit conscient.

És veritat que s’han d’ajudar emocionalment aquells individus que estan verds en aquest tema, però no ens hem d’oblidar que els que donen suport per trobar l’equilibri, també necessiten ajudes en un determinat moment, sota forma de consol, quan tenen els seus moments “no”.

Els que semblem més forts, més encaminats a una consciència desperta, els que tenim eines per no caure en moments de desconsol, també necessitem una abraçada i de suport.

Els éssers que ja tenim un camí espiritual començat o avançat, no deixem de ser persones i no deixem l’aprenentatge de cada dia, per ser més evolucionats. Els altres tenen una conjectura equivocada amb això.

Som exactament com tothom, tenim sentiments i emocions, tot i que podríem gestionar-les millor, de vegades. No sempre ho fem i ens descobrim, també, en dies negres, a on necessitem la nostra soledat o una espatlla a on deixar caure el nostre malestar.

Quan estem agafats d’aquests estats d’ànims, tenim tot el dret de sentir-nos com tothom: frustrats, tristos, ofegats i, tot el que es pugui afectar el nostre cor.

Tenim dret a picar de peus, a plorar fins que calgui, a estar enfadats, tot el temps necessari per reconnectar-nos amb nosaltres.

Ara, el que no hem d’oblidar, els més forts i tots, és que podem plorar tot el que faci falta, però no ho hem de fer per les mateixes raons. Si passem per un sotrac emocional que ens amoïna, podem sentir-nos tristos i plorar quan es presenti i encaixar-ho de la millor manera. El que no hem de fer és plorar cada dia, durant dies, durant setmanes, pel mateix disgust. No podem donar força a aquest pensament, no podem seguir amb aquest patró destructiu.

És normal poder tenir dubtes, dificultat per decidir-nos, o simplement tenir ganes d’estar sols o amb un cercle de persones reduïdes, ser més selectius, canviar els nostres plans de vida, desitjar coses diferents, per exemple. Podem escoltar els consells, però no cal fer cas a ningú o donar moltes explicacions, si no escau.

Tots estem dins del sac d’instrucció per l’evolució espiritual.

Els que vivim en el Planeta Terra, per més informació que tenim sobre el món espiritual, tot és teoria. La pràctica és viure el dia a dia. És saber escoltar als altres, és buscar la manera de parlar amb to cordial, és saber reconèixer que quan ens ataquen verbalment, aquest no va amb nosaltres. És aprendre a viure sense estrès qualsevol situació, és viure l’aquí i ara sempre.

Mantenir la nostra calma, la nostra pau SEMPRE. Com que això, per la majoria dels éssers humans és impossible, passem per sentiments d’angoixa. Quan decidim treballar-nos, i per això es necessita valentia, hem de posar-nos davant de la nostra cuirassa i picar i plorar fins que es desenganxarà.

És clar que pels més evolucionats el sender de la vida tindrà menys corbes, però no treu el fet que siguin humans i que sempre hauran d’acabar de treballar-se alguna coseta.

Jo personalment, quan fa moltíssims anys em vaig separar, pensava d’haver-ho après tot. Tenia la seguretat que ja podia presentar-se qualsevol obstacle, perquè dins de les meves fortes experiències ja no hi havia cabuda per res més, i res que es pogués presentar fos tant perjudicant pel meu ego ferit.

Doncs, està clar que desafiar la vida, ha sigut pagar un peatge molt car.

Quan en una tercera fase d’evolució, també vaig sentir que era el meu moment per continuar gaudint sense entrebancs, em vaig haver d’empassar el desequilibri de l’ego perquè just l’Univers em va venir a trobar a mi tota sola. Fa temps que em va tocar entrar en la profunditat de la meva pena, per arrancar les arrels definitivament d’una màscara que sempre es posa endavant meu, quan el meu ego no vol patir, acceptar, veure, i sentir.

Sempre, sempre hem de treure pols en el nostre interior. Les famílies van creixent i es van afegint més membres, els suficients per aportar-nos més temes per treballar-nos.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Ús envio una gran abraçada de Llum.

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.