Enxampen dues persones amb productes farmacèutics obtinguts de manera fraudulenta

Els homes falsificaven receptes mèdiques per obtenir medicaments i aprofitaven la visita a l’establiment per furtar altres productes

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro investiga dos homes per aconseguir, de manera il·lícita, medicaments i productes de parafarmàcia en diferents establiments de Platja d’Aro.

Els fets es van produir dissabte passat, al voltant de les 17:00 hores, quan la policia local del municipi va aturar un vehicle amb dos ocupants en un control de trànsit rutinari. En demanar-los la identificació, l’acompanyant va mostrar una fotocòpia d’un passaport colombià que va posar en alerta els agents actuants donat que presentava signes de no correspondre’s amb l’original del país.

En l’escorcoll del vehicle es van trobar diferents informes mèdics i una dotzena de receptes mèdiques falsificades. També dues bosses d’escombraries amb 47 capses de medicaments i 37 productes de parafarmàcia al seu interior.

La persona que es va acreditar amb la fotocòpia del passaport va ser traslladada a comissaria a efectes d’identificació, on es va poder comprovar que es tractava d’una persona diferent de la del document que havia mostrat i que constava a les bases de dades policials com a autor de diferents delictes contra la salut pública i estafes.

De seguida, es van fer gestions amb les farmàcies del municipi, on es va poder comprovar que les persones identificades havien passat per algunes d’elles i havien adquirit medicaments entregant les falses receptes mèdiques.

També es va constatar que els autors aprofitaven la visita a les farmàcies per furtar productes de parafarmàcia quan el personal que l’atenia anava a cercar els medicaments sol·licitats.

Els homes, de 49 i 27 anys, van quedar investigats com a presumptes autors d’uns delictes de falsificació, usurpació d’estat civil, estafa, receptació i furt lleu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.