La Comissió Delegada per a la Covid-19 confirma que el toc de queda decaurà aquesta setmana

Castell-Platja d’Aro i S’Agaró va entrar a la llista de municipis amb confinament nocturn la matinada del 7 de gener

La Comissió Delegada per a la Covid-19 de la Generalitat de Catalunya ha confirmat, aquest vespre, que el toc de queda decaurà aquesta setmana, tal com es va anunciar fa uns dies.

La mesura va entrar en vigor el 24 de desembre i, avalada pel TSJC, s’havia prorrogat fins al pròxim 21 de gener, juntament amb la limitació de les trobades socials a deu persones. A Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la mesura del confinament nocturn, d’1 a 6 de la matinada, es va activar després de Reis, la matinada del 7 de gener, quan el govern català va revisar les mesures que estaven en vigor des de Nadal i va ampliar el nombre de municipis afectats pel toc de queda. A la Vall d’Aro, des del 7 de gener, el toc de queda afecta les poblacions de Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. En el cas de Sant Feliu va començar el 24 de desembre.

La reducció dels aforaments o el tancament de l’oci nocturn són altres mesures que encara es troben en vigor a Catalunya. Aquest dimarts s’han d’acabar de tancar els darrers detalls pel que fa a les restriccions, més enllà de la limitació de la mobilitat nocturna, i s’ampliarà la informació a través de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en la roda de premsa de l’executiu de cada dimarts.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.