El cotxe, la bicicleta elèctrica i el paddle surf es queden a Palamós, Calonge i Platja d’Aro

Aquest migdia s’han conegut els noms dels guanyadors i guanyadores del sorteig del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb la participació de 30.000 butlletes

Aquest migdia ha tingut lloc la tria de les 18 butlletes afortunades amb algun dels premis previstos en la sisena edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques.

L’acte s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; i l’alcalde, Maurici Jiménez; en un acte obert al públic i davant de notària, per certificar la validesa de la tria entre les més de 30.000 butlletes participants, totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d’un centenar de comerços i serveis locals adherits a la campanya.

L’afortunada amb el Primer Premi, un cotxe model Fiat 500 hídrid amb GLP ha estat Dolors Busquet Guerra, de Palamós (núm. 21.613, lliurada a la Botiga Nana). El Segon Premi, una bicicleta elèctrica de gamma alta ha estat per a Paola Yañez Cesti, de Platja d’Aro (núm. 1.060 · Carnisseria Arnall). El Tercer Premi, un paddle surf d’última moda ha estat per a Conchi Fajardo, de Calonge (núm. 5.815 · Carnisseria Arnall). També s’han sortejat del 4t al 18è Premi, configurats cadascun per un lot de productes aportats pels mateixos comerços i serveis participants i també pels tres col·laboradors especials d’enguany: Productors Locals de la Vall d’Aro, Bàsquet Girona i UNI Girona.

Els guardonats amb un lot de productes són: Nerea Gilgado, de Castell d’Aro (núm. 25.860 · Farmàcia Felez); Ignasi Subirana Velasco, de Palamós (núm. 17.515 · Angelo Lucchini); Aleix Homet Argemí, de Palafrugell (núm. 12.273 · PP’S Park); Sandra Megía Cruz, de Platja d’Aro (núm. 33.527 · Perfumeria Júlia); Neus Jiménez, de Calonge (núm. 23.978 · Angelo Lucchini); Ramon Huertas del Sol, de Platja d’Aro (núm. 26.133 · Orígen de los Aromas); Laura Mas Pujolràs, de Palafrugell (núm. 1.711 · Carnisseria Arnall); Sandro Delgado, de Palamós (núm. 33.457 · Perfumeria Júlia); Valentí Puig, de Sa Tuna-Begur (núm. 22.719 · Carnisseria Martí Coll); Antonio Jara Olivé, de Palma de Mallorca (núm. 20.033 · S’Agaró Premsa); Clàudia Monteverde, de Platja d’Aro (núm. 28.627 · La Casa de las Carcasas); Miquel Simon Meya, de Barcelona (núm. 15.255 · Restaurant La Tisana); Àngela Padressa Grassot, de Sant Feliu de Guíxols (núm. 29.018 · Restaurant Sushi d’Aro); Victòria Soldan Abietar, El Masnou (núm. 12.885 · Aparthotel Comtat Sant Jordi); i Maria Mendiola Martínez, de Platja d’Aro (núm. 16.273 · Carnisseria Arnall).

Des del 27 de novembre de 2021, tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins ahir 4 de gener al migdia, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments o registrar-ho a l’aplicació Targeta AROimpulsa (registra transformat posteriorment en una butlleta) i, per tant, optar a algun dels premis del sorteig realitzat avui. Simultàniament, el vehicle s’ha exhibit a la Plaça de l’Ajuntament totes aquestes setmanes. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració de Fiat Auto Bosch.

Amb el sorteig d’aquest migdia gairebé es posa punt final en el programa d’activitats de Nadal al municipi, tot i que encara resten per avui la Cavalcada dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro (18 h) i Castell d’Aro (20 h). Dijous 6 de gener (17-21 h) es pot veure l’exposició de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i Antic Casino de Castell d’Aro; i darrera oportunitat per gaudir del Túnel de Llum i So al c/ Miramar de Platja d’Aro (18.30 h, 19 h i 19.30 h). I fins diumenge 9 de gener es pot gaudir de la Pista de Gel instal·lada al Parc dels Estany de Platja d’Aro i realitzar la Gimcana Familiar de la Xalarina i en Xalarí (es poden demanar els plànols orientatius a l’Oficina de Turisme i un cop completada, retornar-ho i aconseguir un regal).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.