Melcior, Gaspar i Baltasar arriben carregats de regals, màgia i il·lusió

Ses Majestats han arribat a Platja d’Aro i Castell d’Aro acompanyats d’un gran seguici reial, música en directe i animació

Melcior, Gaspar i Baltasar ja són a Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

A Castell-Platja d’Aro han arribat a les sis de la tarda. Primer han desfilat a Platja d’Aro i després a Castell d’Aro.

L’any passat, Ses Majestats no van poder desfilar a causa de la pandèmia i van rebre directament a les famílies en una cavalcada estàtica.

Malgrat la sisena onada de la Covid-19, aquesta vegada la festa ha tornat al carrer, omplint de màgia, il·lusió i fanalets les principals avingudes d’ambdós nuclis, respectant les mesures de seguretat i sanitàries relacionades amb la pandèmia.

També s’han dut a terme les tradicionals visites a les esglésies i les cloendes als pavellons esportius, amb accés obligatori amb mascareta per a majors de 6 anys i sense benvinguda institucional per evitar aglomeracions.

La cavalcada l’han format un centenar de persones, que han repartit 600 kg de caramels sense gluten, fruit de la col·laboració del consistori amb l’Associació Celíacs de Catalunya. També han comptat amb l’animació musical de la Banda El Caliu, en Xalarí i la Xalarina, i una cinquantena de personatges de Disney i fantasia que han entusiasmat a grans i petits.

A Platja d’Aro, el recorregut ha començat a les 18 h al c/ Juli Garreta fins al giratori Dr. Josep Trueta). La cavalcada ha continuat direcció nord per l’Av. de S’Agaró (fins al giratori de l’Ajuntament), l’Av. Castell d’Aro, c/ Puig S’Agoita, visita a Església de Santa Maria, c/ Vicenç Bou, Av. Castell d’Aro i per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos.

Tot seguit, s’han traslladat a Castell d’Aro, on la cavalcada ha començat a les 20 h, mantenint el recorregut habitual. Ses Majestats han arribat per l’Av. de la Platja, travessant la Plaça Poeta Sitjar, enfilant a peu les escales per a vianants fins a l’Església de Santa Maria i finalitzant l’itinerari a la Sala Polivalent perquè els infants poguessin saludar als Reis.

Les famílies de la Vall d’Aro també han rebut Ses Majestats a Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.