Toc de queda a Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols

La matinada del 7 de gener entrarà en vigor una nova pròrroga de 14 dies més de les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat, aquest migdia, la decisió de la Comissió Delegada del Govern en matèria de Covid-19 i el Procicat, de prorrogar durant 14 dies més les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre.

La pròrroga també inclou una actualització de la llista de municipis on s’aplicarà la restricció de la mobilitat nocturna. La nova llista inclou sis municipis més: Castell-Platja d’Aro, Cunit, el Vendrell, Mont-roig del Camp, Salt i Torroella de Montgrí. Això significa que partir de la matinada del 7 de gener, a casa nostra hi haurà toc de queda a Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro. El toc queda va d’1 de la matinada a 6 del matí. El toc de queda ja era vigent a Sant Feliu de Guíxols des del 24 de desembre. Santa Cristina d’Aro continuarà sense toc de queda.

Podeu consultar el llistat sencer aquí.

Mesures prorrogades fins al 21 de gener

Les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre, que estaven en vigor fins a la jornada de Reis inclosa, s’han prorrogat fins al divendres 21 de gener.

L’objectiu d’aquesta pròrroga és mantenir la reducció de la interacció social i el moviment de la ciutadania, per frenar l’ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari.

D’aquesta manera, es mantindrà durant 14 dies més la restricció de la mobilitat nocturna, d’1 de la matinada a 6 del matí, als municipis de més de 10.000 habitants amb una incidència acumulada a 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants.

Entre la resta de mesures que es mantenen, destaca la limitació de les bombolles i que el número absolut no superi les 10 persones, tant a l’interior com a l’exterior i tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

La capacitat màxima a l’interior de bars i restaurants continuarà sent del 50% (i del 100% a les terrasses), mentre que l’aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats.

Els locals d’oci nocturn romandran tancats, mentre que l’aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%, percentatge que també s’aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies.
El teletreball es manté com a prioritari en l’Administració de la Generalitat i es recomana fermament en l’àmbit laboral privat.

El Govern insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la COVID-19, com ara fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques i de ventilació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.