Es poden notificar els positius de Covid a quatre farmàcies de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Són un parell d’establiments de Platja d’Aro, un de Castell d’Aro i un de S’Agaró

Salut ha afegit una nova via perquè les persones que tinguin un resultat positiu de covid-19 mitjançant un test d’auto mostra puguin notificar-ho a través de les farmàcies que ja estaven autoritzades per realitzar tests d’antígens supervisats.

Aquest nou canal està adreçat als positius per covid-19 amb símptomes lleus o sense símptomes.

Si un infectat o una infectada amb aquest perfil, mitjançant un test d’auto mostra de venda lliure, dóna positiu en covid-19, pot trucar a una de les farmàcies adherides al Programa TAR perquè notifiquin el seu resultat a Salut.

Cal notificar el resultat positiu igual com es feia fins ara al CAP: identificant-se amb el CIP o DNI i anotant la marca del TAR. Els responsables de la farmàcia introdueixen el resultat positiu a la història clínica del pacient. Seguidament, la persona rep un SMS per accedir a l’eina de rastreig contactecovid.cat, on pot reportar els seus contactes estrets o demanar la baixa.

A tot Catalunya, hi ha 1.300 oficines de farmàcies adherides per realitzar tests d’antígens supervisats i són les mateixes farmàcies que, a partir d’ara, poden també notificar resultats positius obtinguts a casa.

Segons la informació que facilita la Generalitat de Catalunya aquí, a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró són:

PLATJA D’AROSALA CALSINA MONTSERRATAvgda. Costa Brava, 217250972-817564
PLATJA D’AROLISBONA PASCUET GUILLERMOAvgda. Cavall Bernat, 9517250972-817768
CASTELL D’AROFELEZ VIDAL MONTSERRATAvgda. de la Platja, 6817249972-818543
S’AGARORIBERA FORNS MARTAAvgda. Platja d’Aro, 29717248872 220101

Els resultats d’aquests testos d’auto mostra no serveixen per obtenir el Certificat Covid digital per normativa de la Unió Europea, tot i això, queden registrats a la història clínica del pacient i a La Meva Salut.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.