Més de 150 infants fan cagar el Tió a Platja d’Aro

El Tió de la Biblioteca Mercè Rodoreda ha cagat llibres

La Biblioteca Mercè Rodoreda celebra aquesta tarda la festa de Fer Cagar el Tió. Després d’atipar-lo durant uns dies l’equip de la Biblioteca, des de les 15.30 h, el Tió ha començat a rebre cops de bastó per animar-lo a cagar.

Com l’any passat, a causa de la pandèmia, el Tió s’ha instal·lat a l’exterior. La previsió de la Biblioteca és que passin entre 150 i 170 criatures. Les famílies prèviament han hagut de reservar la seva plaça. S’han repartit 170 tiquets, però sempre hi ha baixes d’última hora.

S’han establert torns per a cada família. Cada dos o tres minuts, passa una família. Cada nen i nena, d’entre dos i vuit anys, ha hagut d’emportar-se el pal de casa, mesura que es va començar a aplicar l’any passat a causa de la Covid.

Com sempre, el Tió de la Biblioteca Mercè Rodoreda caga llibres adaptats a l’edat del nen o nena que el caga.

Després de fer-lo cagar i recollir el seu present, les famílies també es fan una fotografia nadalenca en els Jardins de la Biblioteca, en col·laboració amb l’entitat fotogràfica local ‘Educant la Mirada’. La fotografia podrà recollir-se a partir del 20 de desembre a la mateixa biblioteca.

Finalment, cada infant rep una bosseta amb berenar que consisteix en una ensaïmada, xocolatina i beguda. Com a novetat, aquest any, també els obsequien amb una bossa de la biblioteca.

I si no heu pogut assistir a la festa de fer cagar el Tió de la Biblioteca, no patiu. La darrera oportunitat arribarà diumenge al matí-migdia, a la Plaça Sant Pol de S’Agaró amb festa de Fer Cagar el Tió, xocolatada i espectacle familiar. Per assistir a la festa de diumenge, no cal reservar plaça.

Clicant AQUÍ trobareu totes les activitats de Nadal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.