Una quinzena d’escenes a la Fira Playmobil a Platja d’Aro, que s’allargarà fins dimecres

L’entrada de 2 euros és solidària i els diners es destinaran a projectes socials, de salut i de benestar dels infants del municipi

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acull fins al 8 de desembre la Fira de Playmobil de Platja d’Aro, organitzada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i l’entitat Riude&Clicks, recuperant una proposta que es va suspendre en dues ocasions l’any passat arran de les restriccions de mobilitat arran de la pandèmia de la COVID-19.

Enguany hi són presents firaires d’arreu del país i també de França, i alguns dels grans 15 diorames que s’hi poden veure porten per títol El món de Yakari, Aeroport alemany, El món del circ Victòria, Come Back to the Future III o Els viatges de Gulliver.

La zona expositiva es complementa amb parades que venen figures i conjunts, activitats per a infants i el concurs Troba el click perdut enmig de les composicions.

L’entrada, que val 2 euros, és solidària (paguen els visitants majors de 2 anys). Els diners es destinaran a finalitats socials. L’entrada també inclou 30 minuts de patinatge gratuït amb l’entrada general a la Pista de Gel de Platja d’Aro.

L’èxit de públic de la primera edició i les circumstàncies actuals han aconsellat el canvi d’ubicació de la Sala Polivalent de Castell d’Aro al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro per garantir un espai el més ampli possible, un circuit de visita i espais d’entrada i la sortida independents. També s’aplicaran altres mesures d’higiene habituals (accés amb mascareta, neteja de mans, etc.).

Playmobil és d’origen alemany, de la mà del grup Brandstätter, fundada a Baviera l’any 1876, inicialment dedicada als cadenats, i a partir de 1921 a joguines metàl·liques. El 1954 va passar a elaborar productes de plàstic i va produir els primers Playmobil el 1974 i un any més tard ja es venien arreu del món. De les figures articulades de 7,5 cm se n’han venut dos milions de múltiples temàtiques tant actuals (oficis, vacances, hospital, etc.) com històriques (Egipte, Imperi Romà, medieval, pirates, far west, etc.) i també vinculades a pel·lícules (Spirit, Els Caçafantasmes o el mateix film de Playmobil).

Fotos: Marc Payrà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.