6a edició del Gran Sorteig de Nadal fins al 3 de gener

Comprant en els comerços es pot guanyar un Fiat 500 híbrid, una bicicleta elèctrica, un pàdel surf o diversos lots de regals

La campanya de promoció i activitats Aquest Nadal, el millor regal és Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, té com a un dels seus màxims exponents el Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja com a Primer Premi un cotxe, com a Segon Premi una bicicleta elèctrica i com a Tercer Premi un paddle surf. També hi ha preparats milers d’euros en una quinzena de lots de regals pels guanyadors i guanyadores del 4t al 18è.

Per participar-hi només cal ser major d’edat i fer una compra mínima de 20 euros en el centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya, aconseguint així números de participació.

La participació s’articula desant butlletes de paper amb les dades personals en les urnes distribuïdes en els mateixos establiments (fins al 3 de gener) o registrant els números de participació (fins al 4 de gener) a través de l’aplicació Targeta AROimpulsa (gratuïta i preparada per a Android i iOS). Els números de participació es donaran fins al 3 de gener.

El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament des de l’inici de la campanya, el 27 de novembre. El sorteig tindrà lloc el dimecres, 5 de gener, a les dotze del migdia a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Una iniciativa d’AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d’Empresaris; Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S’Agaró-Sant Pol Es Mou; i l’Associació d’Hotels.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.