La Pista de Gel Platja d’Aro en marxa fins al 9 de gener

Està situada en el Parc dels Estanys davant l’Estació d’autobusos i té una superfície de 250 metres quadrats

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez; la primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Montse Rovira; i la regidora de Turisme, Jenny Xufré; Miguel i David Notario de Pp’s Park, han tallat aquesta tarda la cinta que inaugura la tercera edició de la Pista de Gel Platja d’Aro, una de les propostes estrella de la programació nadalenca en la població. La inauguració s’ha acompanyat de xocolata amb xurros de la Xurreria Jofre. L’euro que valia de cada gotet de xocolata amb xurros es destinarà a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

La pista de gel estarà oberta al públic fins al 9 de gener. Abans de les Festes, només estarà oberta els caps de setmana, inclòs el divendres a la tarda. I durant les Festes i les vacances escolars, cada dia. Entre setmana, també hi haurà visites escolars. Consulteu els horaris i dies d’obertura aquí.

Les ganes de patinar aquest any són doble perquè l’any passat, a causa de la pandèmia, es va suspendre l’activitat de la Pista de Gel.

Durant els parlaments també han destacat que es tracta de l’única pista de gel del Baix Empordà i de les poques de les comarques gironines. La pista de gel és un projecte del parc d’atraccions Pp’s Park amb el suport de l’Ajuntament i diversos patrocinadors.

La instal·lació disposa d’una pista de 250 m² (12,5 x 20 m), està coberta per una carpa i dotada d’il·luminació led i sonorització. Enguany, no s’ha instal·lat l’avet gegant en el cor de la pista perquè els patinadors i patinadores tinguin més espai, també en el marc de les mesures de prevenció de transmissió de la Covid.

Ubicada de nou a la Plaça dels Estanys, en una aposta per apropar la pista a l’eix comercial del municipi i amb una forta implicació de les associacions i entitats del municipi.

A l’edició del 2019, gairebé 4.000 patinadors i patinadores van viure l’experiència de lliscar sobre el gel.

El preu per patinar 45 minuts són 7 €, incloent-hi el lloguer de patins i bosses d’un sol ús per cobrir peus. La tarifa no inclou lloguer de guants, que són obligatoris per accedir a la pista. També es poden comprar directament a la pista.

Sinèrgies amb comerços, entitats i escoles del municipi

Seguint el model de temporades anteriors, la pista de gel també disposarà de diverses promocions, creuades amb l’Associació de Comerciants de Platja d’Aro (ADEM), l’Assocació de restauració i oci, l’Associació de comerciants de s’Agaró, el Mar dels Nens, el Pessebre vivent de Castell d’Aro, Pp’s Park i, per primera vegada, la Fira Playmobil.

La promoció consisteix a oferir, per a cada tiquet d’accés a la pista, 30 minuts de patinatge de franc amb cada entrada general. La promoció s’aplicarà qualsevol dia i hora d’obertura de la pista.

En el marc de col·laboració amb aquests esdeveniments i entitats, es programarà a les pantalles led col·locades del parc d’atraccions Pp’s Park, informació promocional de cada entitat o esdeveniment i es reforçarà la difusió de les mateixes en els canals habituals de Pp’s Park.

A part, es convidaran a totes les escoles del municipi a patinar de franc a la pista dins del seu horari lectiu, durant els matins dels dies 9,10 i 13 de desembre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.