Últim cap de setmana per aconseguir una reproducció del Tió de Platja d’Aro

El darrer sorteig es farà el pròxim dilluns, 22 de novembre

Dins la campanya de promoció i activitats Aquest Nadal, el millor regal és… Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, s’ha estrenat una nova proposta: el sorteig de 15 reproduccions a petita escala del tradicional Tió Gegant de Platja d’Aro, que des de fa anys forma part de l’ambientació nadalenca.

Fins diumenge, 21 de novembre, qualsevol compra efectuada en els establiments adherits a la promoció es pot registrar a l’aplicació Targeta AROimpulsa (gratuïta i preparada per a Android i iOS) i, tot conservant el tiquet, es participa en el sorteig de cinc reproduccions setmanals.

La campanya va començar l’1 de novembre i el darrer sorteig tindrà lloc el pròxim dilluns, 22 de novembre.

Els 10 primers afortunats i afortunades han estat Javier Lopez, Maria Algaba, Cristina Vergara, Nadia Soledad Coronel, Jose Antonio Sanchez, Anna Serrat Caballé, Amanda Marquès Cruz, Thaïs Valle, Jessica Cabanes Rueda i Montse Cornellas Rovira. Encara hi ha cinc Tions que no tenen família i coneixerem els seus noms el pròxim dilluns a través de les xarxes socials d’AROimpulsa.

El lliurament dels Tions es farà el dissabte, 27 de novembre, en transcurs de l’acte de l’Encesa de Llums de Nadal.

La proposta és una iniciativa d’AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d’Empresaris; Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S’Agaró-Sant Pol Es Mou; Associació d’Hotels i Associació del Petit Comerç i Turisme.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.