La Policia Local celebra la seva festa anual

L’any passat no es va poder dur a terme a causa de la Covid i, enguany, s’ha volgut escenificar l’inici d’una nova etapa dins la pandèmia

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, aquest migdia, ha celebrat la seva festivitat amb la presència dels agents, sergents, caporals, familiars, representants d’altres cossos i autoritats.

Han intervingut el Cap de la Policia Local, David Puertas; la subdirectora general de la coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto; i l’alcalde, Maurici Giménez.

La festa d’aquest 2021 ha volgut escenificar un punt final a l’etapa més crítica i dura de la pandèmia, on tothom té clar que ja no hi haurà més confinaments de tota la població, tal com va passar durant l’estat d’alarma o confinaments territorials posteriors.

Durant l’acte s’ha volgut reconèixer el compromís de la plantilla amb la població durant la pandèmia. També de diverses empreses i veïns que, durant el confinament de tota la població la primavera de l’any 2020, van aportar mascaretes, gel hidroalcohòlic, aliments o formació preventiva per a no contagiar-se del coronavirus.

També s’han lliurat plaques, diplomes de felicitació per a diferents serveis, medalles a la permanència i mèrit professional així com pins distintius i diplomes a tota la plantilla i personal de la Policia Local pel seu esforç i compromís durant la pandèmia.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.