Detenen dos homes a Platja d’Aro que transportaven 16 kg de cabdells de marihuana i tenien un cultiu a Mas Nou

Els agents localitzen 1.000 plantes i intervenen 59 kg de cabdells d’una casa situada a la Urbanització Mas Nou

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb la Policia Local de Platja d’Aro, van detenir divendres passat, 15 d’octubre, dos homes 23 i 24 anys, amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Divendres al matí, agents d’ambdós cossos policials van detectar dos vehicles que conduïen de forma estranya i amb actitud vigilant per un carrer de l’entrada de la Urbanització Mas Nou.

Quan els van interceptar van identificar-ne dos ocupants i van escorcollar els dos turismes. Al maleter d’un dels cotxes van localitzar una bossa d’esport de grans dimensions que contenia 10 bosses d’envasar al buit plenes de cabdells de marihuana, concretament 16 kg. També van intervenir 670 euros amb bitllets fraccionats i un telèfon mòbil. Els dos homes van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Fruit de la investigació els agents van saber que aquesta droga havia estat cultivada en una casa situada al carrer Sant Marc de la urbanització.

Dissabte passat es va fer una entrada i perquisició al domicili, on es va localitzar i desmantellar tota una instal·lació elèctrica preparada pel cultiu de la marihuana, així com tots els aparells i estris necessaris per al seu conreu i creixement, tals com ventiladors, aparells d’aire condicionat, làmpades, termòmetres, centrifugadores, bombes d’aigua, filtres, bombetes, transformadors, bosses de terra.

En el dispositiu conjunt, els agents van intervenir un total de 59 kg de cabdells de marihuana més i 1.000 plantes.

Els detinguts, sense antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols diumenge, qui en va decretar la llibertat amb càrrecs per un i presó per l’altre detingut.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.