Comença la segona edició de la campanya ‘l’Empordà als Aparadors’ a l’Alt Empordà

La iniciativa del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i diversos municipis serveix per a donar visibilitat als establiments de comerç al detall i a les empreses productores de l’Alt i Baix Empordà

Avui s’ha donat el tret de sortida a la segona edició de la campanya de dinamització comercial l’Empordà als Aparadors que es perllongarà fins al 21 de novembre. L’inici de campanya s’ha oficialitzat als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà en presència del conseller delegat de Promoció Econòmica i Programa Leader Joan Cano, qui ha explicat que “hem treballat de costat tota una xarxa d’ajuntaments, associacions de comerciants, botiguers, productors i restauradors per dinamitzar el comerç de la nostra comarca i fer possible aquest projecte”.

A L’Empordà als Aparadors participen setanta-dues botigues de l’Alt Empordà de set municipis (Figueres, Roses, l’Escala, Castelló d’Empúries, la Jonquera, Llançà i Cadaqués) que exposen als seus aparadors, a banda de la seva oferta habitual, una mostra provinent d’algun dels trenta-sis productors gastro-alimentaris o artesanals implicats a l’Alt i Baix Empordà. Les botigues participants són fàcils de trobar, ja que totes elles llueixen un vinil de grans dimensions que les identifica. Aquí teniu el llistat.

3 NOVETATS

Com a primera novetat, a algunes de les botigues participants es realitzaran tastos, tallers o demostracions per part dels productors que de forma temporal exposen allà el seu producte. Aquesta era una de les activitats que es volien fer l’any passat, però que les mesures de distanciament de la pandèmia van obligar a cancel·lar. Per saber quins dies es faran les activitats, caldrà estar atent a les xarxes socials de la campanya on s’anunciaran amb dies d’antelació (Facebook i Instagram: @emporda.aparadors)

També com a novetat d’enguany, cal destacar la participació de vuit restaurants en l’anomenada campanya “L’Empordà a taula” que oferirà menús específics confeccionats amb productes locals. Aquí teniu el llistat.

I com a última novetat s’ha simplificat el sorteig a Facebook i Instagram i s’ha millorat la dotació de premis. Per poder participar ara només cal fer una foto a un dels participants en la campanya: ja sigui a una de les botigues, a un dels productes exposats a les botigues, a un dels restaurants, o durant una de les activitats que es faran a les botigues, i fer un post (no una Storie, només s’admeten Posts!) al vostre Facebook o Instagram amb el hashtag #empordaaparadors i seguir-nos a les nostres xarxes socials (Insta i FB: @emporda.aparadors). Entre les fotos participants sortejarem 116 vals de 30 euros cadascun per gastar a les empreses adherides. Aquí teniu les bases del sorteig.

‘L’Empordà als Aparadors’ està organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cadaqués, l’Associació de Professionals d’Activitats Turístiques de Cadaqués, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries, la Unió de Botiguers i Empresaris de l’Escala, Comerç Figueres Associació, l’Associació de Comerç Jonquera- Centre, l’Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, l’Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, l’Associació de Comerciants de Llançà, l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, l’Associació Empordà Turisme i l’Agrupació de Petits Productors Artesans de l’Alt Empordà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.