Comença el nou festival ‘D’AQUÍ’ a Sant Feliu de Guíxols

Hi ha un market, música en directe, restauració i tallers

D’avui fins diumenge, Sant Feliu de Guíxols allarga el cicle d’estiu amb una proposta innovadora, entesa com una gran festa en format festival, que combina diferents elements com cultura, comerç, gastronomia, oci o música. Totes les propostes estan vinculades estretament a la ciutat.

El recinte firal dels Jardins Juli Garreta aglutina l’experiència de músics, artistes, comerciants, restauradors, ballarins. L’espai també inclou un market central, un escenari i espais per a tallers per tal, que en el seu conjunt, ‘D’AQUÍ’ esdevingui un aparador brillant de que és Sant Feliu de Guíxols. El projecte l’han impulsat entre les àrees municipals de Desenvolupament Econòmic Local i l’Àrea de Turisme.

Les propostes van adreçades a un públic ampli, divers, familiar, pensant en la població ganxona i visitants. La festa es vol consolidar en els pròxims anys en un referent important en el calendari festiu local, com ho és també la Fira del Conte o altres certàmens similars.

Nombroses persones, grups, empreses i entitats col·laboren amb la festa. Les activitats comencen aquest divendres a la tarda i s’allargaran fins diumenge al vespre.

Consulteu el programa del festival aquí.

Foto de portada: Ajuntament de Sant Feliu

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.