Un centenar d’infants a les escoles bressol de Castell d’Aro i Platja d’Aro

S’han suavitzat algunes mesures relacionades amb la pandèmia

El 15 de setembre va començar el curs per a tots els infants de les escoles bressol de Platja d’Aro i Castell d’Aro.

Durant els primers dies, també s’ha estat duent a terme el procés d’adaptació dels infants que han començat aquest any.

Pel que fa a la normativa relacionada amb la Covid, professionals, infants i famílies conviuran amb la majoria de mesures de l’any passat, amb alguna petita modificació. L’any passat les famílies no podien accedir a l’interior del centre. Enguany, poden accedir fins a la porta de les aules, però no poden entrar, llevat dels pares i mares que fan adaptació. També s’ha eliminat la presa de temperatura.

El centre segueix funcionant amb rutes segures, grups estables, delimitació d’espais per a cada grup estable, tots els àpats es fan a l’interior de l’aula del grup estable, s’han de deixar els cotxets en una zona habilitada a l’exterior, l’ús de la mascareta és obligatori i tot el material es neteja diàriament.

Encara que el nombre d’infants inscrits va variant, l’inici de curs ha començat amb un centenar de criatures apuntades, una xifra similar respecte del curs passat. El servei està dirigit a nenes i nens de 0 a 3 anys. L’equip de professionals està format per vint-i-cinc professores.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.