Prop de 2.500 espectadors a les Nits de Jazz de Platja d’Aro 2021

Cinc dels sis concerts han esgotat totes les localitats en la reserva prèvia d’entrades

La 24a edició del festival Nits de Jazz de Platja d’Aro ha estat un èxit, sota el format de restriccions de la pandèmia. Enguany, l’esdeveniment ha estrenat nou escenari a l’Espai Masia Bas. L’any passat, es va celebrar en el Palau d’Esports i Congressos.

Des del primer cap de setmana de juliol fins a primers d’agost, cada divendres, s’ha programat un concert amb formacions de reconeguda trajectòria com Boogalizer amb l’espectacle ‘Ara mateix!, Omedes Quintet & Mayte Alguacil amb un concert amb una sonoritat postbop amb pinzellades de música afro-cubana, Girona Jazz Project sota la direcció de Ramon Cardo i un repertori al més pur estil de l’època daurada del swing, BCN Sax Quartet & Francesc Capella amb la interpretació completa de Raphsody in Blue de George Gershwin i altres estàndards de l’autor, Selva Big Band repassant les millors bandes sonores del cinema en clau de jazz; i Perico Sambeat & Taller de Músics Ensemble amb un espectacle de jazz contemporani que fusiona la veterania del saxofonista i la joventut dels alumnes del centre de formació musical.

El festival, que abans de la pandèmia se celebrava a la Platja Gran, ha aconseguit una ocupació del 28,2% amb un aforament de 500 localitats per a cadascun dels sis espectacles. Pel que fa a la reserva d’entrades (obligatòria a causa de la normativa de la Covid) cinc de les actuacions han registrat un 100% d’ocupació.

L’Ajuntament i direcció del festival confien que l’any 2022 la situació de la pandèmia permeti recuperar els concerts a l’altura del Cavall Bernat a la Platja Gran. Fins a l’any 2019, hi havia concerts tots els divendres d’estiu que aplegaven, a cada edició, més de 20.000 espectadors.

(Font de la foto: Ajuntament)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.