Els Bombers rescaten una noia ferida a les roques de la Cala del Molí a Sant Feliu de Guíxols

La Cala del Molí és una zona molt freqüentada per banyistes i petites embarcacions de lleure

Els Bombers de la Generalitat van rescatar, aquest diumenge a la tarda, una dona jove que havia patit una caiguda a les roques de la Cala del Molí de Sant Feliu.

Diverses persones que hi havia a la zona van alertar en els cossos d’emergències de l’accident. En un primer moment, la informació que van rebre els cossos d’emergències va ser que una barca particular traslladaria la noia fins al port ganxó. Però les diferents informacions que va rebre el telèfon 112 eren contradictòries.

Finalment, els efectius de Bombers, acompanyats de Mossos d’Esquadra i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), van descendir a la cala i van trobar diverses persones intentant ajudar la noia, però que no s’atrevien a mobilitzar-la.

Els efectius van estabilitzar la noia ferida i van evacuar-la mitjançant un gruatge amb l’helicòpter. En el primer diagnòstic, a la mateixa Cala del Molí, es va considerar que les fractures eren greus. La noia va ser traslladada fins a l’hospital Josep Trueta de Girona.

A l’operatiu de rescat hi van participar una dotació terrestre i un helicòpter de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, SEM i policies locals de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

Els Bombers de la Generalitat, aquest diumenge, van efectuar a tot Catalunya 13 rescats de persones que practicaven activitats al medi natural. Des de principi d’any s’han fet més de 1.200 rescats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.