Sense toc de queda a Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro

Sant Feliu de Guíxols continuarà amb el confinament nocturn uns dies més

A partir de la pròxima matinada, a la Vall d’Aro, el toc de queda només s’aplicarà a Sant Feliu de Guíxols. El confinament nocturn no continuarà a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró o Santa Cristina d’Aro.

La Generalitat de Catalunya havia proposat la pròrroga del confinament nocturn, com a mínim fins al 27 d’agost, a Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro. Però el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en una resolució que s’ha conegut aquest migdia, ha deixat la majoria de Catalunya sense toc de queda. La Generalitat de Catalunya volia aplicar-lo a 148 poblacions. Finalment, seran 19.

El TSJC només accepta que s’apliqui a un parell de poblacions del Baix Empordà: Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí-l’Estartit. A la resta de Catalunya, el tribunal l’ha autoritzat a Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt i Sarrià de Ter.

Podeu llegir la resolució del TSJC aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.