Denominacions d’origen i cellers d’arreu d’Espanya a la 3a fira Rock & Wine de Platja d’Aro

Entre divendres i diumenge, la Plaça del Mil·lenari acollirà l’única fira no professional del sector a Catalunya

Després de no celebrar-se l’any passat a causa de la pandèmia, aquesta setmana, Platja d’Aro es converteix novament en l’epicentre de la cultura del vi amb la participació de trenta-tres cellers de tretze denominacions d’origen de tot l’estat, oferta gastronòmica i música.

La Fira del Vi Rock & Wine se celebrarà de divendres a diumenge a la plaça del Mil·lenari, de 19:00 a 24:00. Aquest esdeveniment està patrocinat per l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’amants del vi.

Un gran espai a l’aire lliure que complirà totes les mesures de seguretat i la normativa vigent relacionada amb la Covid.

Els visitants podran conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, comprar a preu de celler tots els productes que elaboren i escoltar les millors versions de rock de tots els temps de la mà de discjòqueis. A més, en els dos concerts programats, un d’ells de tribut als Beatles, es farà un sorteig amb premis molt interessants gentilesa d’establiments del municipi com Marfranc, Salón Toro, Perfumeria Júlia, Sybaritbox, Aparthotel Comtat Sant Jordi, S’Agaró Sushi, Cap de Ruc, Chesco by Chedes i La dona és actualitat.

Una de les novetats d’aquesta edició serà la instal·lació d’una carpa per l’adquisició de la copa i el portacopes a l’Avinguda Cavall Bernat. L’altra carpa estarà situada a l’entrada de la fira a la plaça del Mil·lenari. L’objectiu de descentralitzar els punts de recollida de copes és evitar aglomeracions i descongestionar l’espai de la fira.

El preu de la copa serà de 3 euros que s’abonaran en el moment de la recollida, on s’entregarà també una butlleta per la participació en el sorteig. Per evitar cues de pagament, també es pot fer la reserva a través del mail info@rockandwine.org.

Cada celler, al seu estand, tindrà exposat el preu dels seus vins, tant del vi a copes com de les ampolles per endur-se a casa. No es permetrà consumir ampolles senceres a la fira.

La fundadora i organitzadora de Rock & Wine Platja d’Aro, Isabel Zaro, sommelier i presidenta de l’Associació Catalana d’amants del vi, ha explicat que “la fira té un caràcter plural i aperturista, que fomenta la curiositat i la cultura del vi, on tenen cabuda totes les denominacions d’origen i cellers de Catalunya i la resta d’Espanya”. De fet, és l’única fira de Catalunya destinada al consumidor de vi on poden tenir presència totes les bodegues del territori nacional.

Zaro també ha destacat que es faci a Platja d’Aro “en el centre comercial a cel obert més gran de Catalunya i en el millor destí turístic de qualitat de la Costa Brava”.

Afegir que, el tercer tast sensorial amb auriculars en dues freqüències, una de les activitats estrella de les dues primeres edicions, aquest any, per la situació actual, es farà al setembre, fent-lo coincidir amb la festa de la verema del municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.