Fires i Mercats temàtics tot l’any a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Aquest estiu s’ha estrenat el Mercat de Productors de Km0

Si durant tot l’any, cada divendres, entre les vuit del matí i les dues de la tarda, l’aparcament de la Masia Bas acull un dels mercats setmanals de marxants més importants de la zona, amb la instal·lació de desenes de parades d’alimentació i articles de tota mena vingudes d’arreu, durant l’estiu, l’oferta de mercats s’amplia amb noves propostes.

La novetat d’enguany és una Mercat de Productes de Km0 amb la participació de productors locals i de la comarca que ofereixen productes de qualitat i de proximitat. Va començar el cap de setmana passat i s’allargarà fins al 4 de setembre, cada dissabte, a la Plaça dels Estanys, de les cinc de la tarda a les nou del vespre.

La Fira de Brocanters, aquest dimecres
La Fira de Brocanters es duu a terme a la Plaça dels Estanys cada dimecres i divendres d’estiu

Un clàssic de cada estiu, és la Fira de Brocanters. De Sant Joan fins al 15 de setembre, cada dimecres i divendres, de les nou del matí a les vuit del vespre, la Plaça dels Estanys, de la mà de l’Associació Els Encants del Baix Empordà, esdevè un punt de trobada per amants de les antiguitats.

Puntualment, la resta de l’any, també s’organitza un Mercat de Segona Mà amb la participació de persones empadronades a la població.

La Industrial Market de S’Agaró enguany arriba a la tercera edició

La Industrial Market (del 4 al 8 d’agost de 2021 en el Parc de Sant Ramón a S’Agaró), Botigues al Carrer (edició de primavera i estiu, la pròxima el cap de setmana de 4 i 5 de setembre), el Mercat Medieval a Castell d’Aro el tercer cap de setmana d’agost (que a causa de la pandèmia no es farà i només es programarà alguna activitat puntual), Platja d’Aro Nadal Shopping (durant la campanya nadalenca), FiraFan (el 15 d’agost de 2021 en el Palau d’Esports i Congressos i dedicada als col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc), la Fira de Playmobil (a la tardor), Fira del Vi Rock & Wine Platja d’Aro (del 30 de juliol a l’1 d’agost de 2021 a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro), Fira Retro Motor Ralf Kosidlo (25 de setembre de 2021 amb mercadillo del motor i cotxes clàssics), entre altres, converteixen Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró en un referent d’aquest sector.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.