Cap de setmana de jocs, màgia, circ, música i animació a Xalaro de Platja d’Aro

Les activitats es concentren a la tarda, vespre i nit

Després de no celebrar-se l’edició 2020 de Xalaro a causa de la situació sanitaria de pandèmia, durant aquest cap de setmana, les famílies tornen a vibrar i gaudir amb un cap de setmana de jocs, circ, música, animació i màgia en la setena edició de la mostra d’espectacles i turisme familiar de la Costa Brava.

Enguany, la programació inclou prop d’una vintena de propostes per a tots els públics. Els espectacles d’El Pot Petit i Dàmaris Gelabert van esgotar les entrades amb poques hores, però encara hi ha tiquets disponibles per la resta d’espectacles en els quals s’ha de reservar plaça: Entrades pel cabaret, Entrades per Pere Rafart.

Xalaro 2021 s’ha adaptat a la normativa de seguretat vigent per la pandèmia, per exemple, amb la creació de nous escenaris a la Plaça del Mil·lenari o la Masia Bas que complementen els escenaris habituals (sis espais en total).

El festival manté l’ambició en la programació amb 18 propostes de 15 companyies i artistes: els dibuixos en 3 dimensions sobre el terra de Toni Ortiz; les instal·lacions interactives de Guixot de 8, Quiràlia, Tombs Creatius i Silent Disco Kids; l’animació musical itinerant de La Dinamo; la màgia de Pere Rafart; la música de Dàmaris Gelabert i El Pot Petit (en cadascun d’aquests concerts en Xalarí té una gran sorpresa preparada per a tots els públics); l’humor de José Luis Redondo; i les propostes circenses de Duo Laos, Kari, Karol, La Fem Fatal i Yldor Llach. Més informació a www.xalaro.cat

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.