Més persones en les taules en la restauració i en les trobades socials

Les noves restriccions estaran en vigor fins al diumenge, dia 6 de juny , inclòs

Aquest dilluns, 24 de maig, han entrat en vigor les noves restriccions, que van sortir publicades dissabte en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Un dels canvis més importants és l’ampliació del nombre de persones en les relacions i trobades socials i l’ocupació de les taules a l’interior i l’exterior de la restauració que, des de la setmana passada, ja obre fins a la mitjanit.

Les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com privat, es permeten sempre que no se superi el nombre màxim de deu persones, llevat que es tracti de convivents. No obstant això, les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social que tinguin lloc en espais tancats, incloent-hi els domicilis, es recomana que es restringeixin tant com sigui possible i que es limitin a visites a persones amb dependència o en situació de vulnerabilitat i que siguin sempre de la mateixa bombolla de convivència.

Respecte a la restauració, el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules és de sis persones tant a l’interior com en terrasses, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència, que no hi ha límit. S’estableix el consum en barra, amb una separació interpersonal d’1,50 metres en qualsevol cas. En l’interior, l’aforament es limita al 50% de l’autoritzat i s’ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. A les terrasses s’ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o grups de taules diferents. El servei només es pot dur a terme de les 06:00 hores a les 24:00 hores. Els clients no podran romandre a l’establiment fora d’aquesta franja horària.

Podeu consultar aquí totes les restriccions i novetats que estaran en vigor fins a les fins a les 00:00 hores del dia 7 de juny de 2021.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.