50 professionals internacionals de viatges de luxe i d’organització d’esdeveniments a S’Agaró

És la primera vegada que el workshop Deluxe Travel Market té lloc a la Costa Brava

Fins diumenge se celebra el Deluxe Travel Market en diferents poblacions de la Costa Brava. El programa de l’esdeveniment inclou la realització d’un workshop a l’Hostal de la Gavina de s’Agaró, dues recepcions que faciliten el treball en xarxa entre els participants i l’organització de cinc viatges de familiarització temàtics, d’un dia i mig de durada, que es duen a terme a la demarcació de Girona.

La progressiva recuperació de la mobilitat entre territoris i països, la millora de les dades d’incidència de la pandèmia a Catalunya, la implementació de mesures de prevenció de la COVID-19 en les empreses turístiques i la fixació de controls sanitaris regulars —amb PCR i tests d’antígens entre els visitants— permet reprendre l’activitat congressual internacional de petit format a la Costa Brava amb l’organització d’aquest esdeveniment.

La primera edició de l’esdeveniment promocional Deluxe Travel Market, organitzat per Chance Travel Consulting, amb la participació activa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona a través dels seus clubs de màrqueting Premium i Costa Brava Girona Convention Bureau, permet promocionar i comercialitzar l’oferta turística de productes de gamma alta i d’espais congressuals europeus, i també, més específicament, l’existent a les comarques gironines.

Els participants en l’esdeveniment són trenta representants d’agències de viatges especialitzades en la programació de viatges de luxe i en l’organització d’esdeveniments, procedents de França, Suïssa, el Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Itàlia, Mònaco i l’Estat espanyol. Alhora, una vintena d’entitats i empreses, entre les quals es troben l’Hostal de la Gavina, Alàbriga Hotel & Home Suites, Hotel Camiral de PGA Catalunya Resort, Hotel Santa Marta, Peralada Resort Hotel & Chateau, Martín Faixó i el mateix Patronat de Turisme, participen directament en la trobada comercial entre compradors i proveïdors de serveis turístics.

El vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, va assistir a la recepció de benvinguda que va tenir lloc a Castell-Platja d’Aro, a l’Hostal de la Gavina, dirigida als trenta professionals procedents de diverses ciutats europees.

L’empresa britànica Chance Travel Consulting i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, coorganitzadora de l’esdeveniment, segueixen les mesures fixades pel PROCICAT pel que fa a la realització de trobades i presentacions professionals a Catalunya, i incrementen el control sanitari —amb dues tandes de tests d’antígens o PCR— a fi de vetllar per la seguretat dels participants en l’esdeveniment i també pel seu retorn als països d’origen.

Els clubs de màrqueting Costa Brava Girona Convention Bureau i Unique Premium, gestionats ambdós pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, promocionen de manera específica l’oferta de turisme de negocis i de productes i serveis turístics de gamma alta de més de cent cinquanta entitats i empreses gironines en els mercats internacionals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.