Cros escolar a Platja d’Aro amb la participació de més de 400 joves atletes

L’activitat tanca aquest matí els Jocs Olímpics de l’Escola Els Estanys

El Cross Escolar ha començat poc abans de quarts de deu i s’allargarà durant bona part del matí. S’acabarà al migdia amb el lliurament de les medalles en els tres millors classificats de cada grup que ha competit en la categoria masculina i femenina. Els dorsals i les medalles els ha proveït l’Ajuntament.

En el Cros Escolar, que s’ha celebrat en els jardins annexos en el centre escolar, hi participen tots els cursos de l’Escola Els Estanys, d’infantil fins a 6è de primària. El professorat ha transformat els jardins en un circuit de cros. Els nens i nenes han anat sortint de les aules per grups, complint les mesures de seguretat de la Covid, i s’han anat col·locant a la cua de sortida amb els seus tutors i tutores, temps que han aprofitat per anar escalfant i animar a la resta de companys i companyes.

Un cop a l’arc de sortida, s’ha donat el tret de sortida i han un fet un parell una o dues voltes, en funció de l’edat, en el circuit. L’Escola ha habilitat, dins el mateix circuit, quatre distàncies diferents:

P3 i P4 han completat una volta petita de 180 metres. Els cursos de P5 i 1r de primària han fet dues voltes dins un circuit de 350 metres. Els cursos de 2n i 3r, han competit en un recorregut de 530 metres, fent una volta petita i una volta gran. Els nois i noies de 4t s’han enfrontat a una distància de 700 metres i dues voltes grans. Els més grans de l’escola, 5è i 6è han corregut 880 metres, fent una volta petita i 2 voltes grans.

El Cros Escolar, que es va suspendre divendres passat per mal temps, posa punt final en els AROLÍMPICS 365 de l’Escola Els Estanys. Unes jornades dedicades a l’esport i l’emprenedoria que es va allargar tota la setmana passada. Podeu veure la notícia dels actes inaugurals aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.