Policia Local i Mossos d’Esquadra reforçaran el patrullatge per evitar botellades i consum d’alcohol a la via pública

Es tracta d’un dispositiu especial vinculat al final de l’estat d’alarma a partir de la mitjanit

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro i l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols han dissenyat un dispositiu especial coincidint amb el final de l’estat d’alarma a partir de la mitjanit. A partir de les deu començarà el confinament nocturn, però a diferència dels últims mesos, a partir de la mitjanit ja es podrà sortir al carrer per anar a qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Per a garantir el compliment de les restriccions que seguiran vigents, evitar que es formin de botellades i controlar el consum d’alcohol a la via pública, els cossos de seguretat de casa nostra reforçaran el patrullatge mixt amb més agents i vigilància en espais com les platges. També s’han previst controls d’alcoholèmia aleatoris.

Les noves restriccions fins al 24 de maig

Aquesta matinada, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat les noves restriccions que entren en vigor a partir de la pròxima matinada. Cal destacar:

Relacions socials. Es manté la limitació concernent al nombre màxim de sis persones en les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com privat, llevat que es tracti de convivents, i l’establiment d’aforaments en els actes religiosos.

Activitats lúdiques. Represa de l’activitat per part de les fires i parcs d’atraccions, que era un dels darrers sectors que romania tancat, limitada a un 30% de l’aforament autoritzat i amb subjecció al pla sectorial corresponent aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.

Comerç i restauració. S’amplia l’horari de servei en l’establiment en l’àmbit de la restauració i l’hostaleria, que passa a incloure la franja de sopars, fins a les 23.00 hores. Pel que fa a les activitats culturals i esportives, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres i serveis de restauració (inclosa per a la recollida a l’establiment) s’amplia per la franja nocturna l’horari d’obertura de les activitats, fins a les 23:00 hores.

Activitats formatives. En les activitats adreçades a persones majors de 60 anys en equipaments cívics, ja permeses presencialment, es permet superar el límit de concentració de sis persones i fins a un màxim del 50% de l’aforament autoritzat si s’acredita que els espais i locals oberts al públic per a la realització de les activitats compleixin les condicions reforçades de ventilació i qualitat de l’aire.

Podeu consultar aquí totes les restriccions que estaran en vigor fins a les fins a les 00:00 hores del dia 24 de maig de 2021.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.