Un centenar de voluntaris participen en la neteja del litoral de la Vall d’Aro

L’activitat s’emmarca dins la vuitena edició de la campanya internacional “Let’s Clean Up Europe (LCUE)” que té lloc aquest cap de setmana arreu del continent

A la Vall d’Aro, l’activitat es concentra a la Desembocadura del riu Riudaura i la Platja de Sant Feliu amb l’objectiu de deixar més net el litoral de la Vall d’Aro.

La neteja es duu a terme entre les deu i la una del migdia. A Catalunya, l’acció se celebra sota el paraigua de l’Agència de Residus de Catalunya.

La campanya “Let’s Clean Up Europe” és una iniciativa a escala europea que pretén de conscienciar la societat sobre la quantitat de residus que es llancen de forma incontrolada a la natura. Les neteges s’estenen arreu del medi natural de tot Europa per part dels seus ciutadans.

L’any 2020, malgrat la situació de pandèmia, aquesta gran acció internacional va permetre la realització a Catalunya d’un total de 167 accions de neteja amb més de 3.200 voluntaris que van recollir fins a 32,56 tones de residus. Aquest 2021, s’espera una participació més alta.

A la Vall d’Aro, l’organització de la neteja la coordinen el Grup de Natura Sterna, Polseres Verdes, La Manduca, Centre Excursionista Montclar, Agrupació de Defensa Forestal Gavarres-Marítima, Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols i de Castell-Platja d’Aro, i les empreses eco-friendly Sloppy Tunas i DLannd, a més dels ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i de Castell-Platja d’Aro.

A Platja d’Aro, la neteja es concentra davant la Platja de Riuet i a Sant Feliu en el tram de platja on hi ha les lletres de Sant Feliu de Guíxols.

Seguint totes les recomanacions sanitàries per a la prevenció de la Covid-19, és obligatori l’ús de mascareta i en el mateix punt de trobada s’han facilitat bosses i guants. També disposen d’estacions de gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.