Gran afluència de visitants durant el cap de setmana

Una prova de foc de com pot ser la Setmana Santa després de deu setmanes de confinament per a la gran majoria de famílies

Durant el primer cap de setmana sense confinament comarcal per a les bombolles de convivència i de reobertura de tot el comerç, el centre comercial de Platja d’Aro ha rebut una allau de visitants.

En compliment de les restriccions d’aforament, s’han format cues a l’exterior de diverses botigues per a fer compres i el sector de la restauració ha treballat bé. S’ha registrat un gran increment de vehicles a la xarxa viària de la zona, en els accessos de Platja d’Aro per entrar i sortir del nucli o congestió en la mobilitat viària a les principals avingudes comercials. Els aparcaments s’han anat omplint a les hores centrals del dia i els espais més emblemàtics, com el Passeig Marítim, han esdevingut un punt d’atracció per a gaudir del primer cap de setmana de primavera amb un temps assolellat però un ambient fred i ventós. També s’han reobert moltes segons residències. Una típica estampa de l’arribada del bon temps a Platja d’Aro, sense pandèmia.

Un cap de setmana que ha esdevingut el tret de sortida a la campanya turística 2021 i una mena de prova de foc de com poden ser les vacances de Setmana Santa, si les restriccions dictades pel PROCICAT es mantenen igual o, inclús, se suavitzen una mica més amb l’obertura de restaurants per sopar, l’inici del toc de queda més tard o la reobertura de sectors que continuen tancats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.