Nova primavera i floreix una nova exposició d’escultures en el Parc dels Estanys

Aquest migdia es fa la inauguració amb el seu autor Martí Rom

A les 10.37 minuts ha arribat la nova estació de l’any que s’allargarà fins al 21 de juny, malgrat que les temperatures no són gens primaverals, tot al contrari, ens recorden que l’hivern encara és viu meteorològicament i els valors mínims en les pròximes jornades continuaran essent baixos.

Coincidint amb aquesta efemèride, s’estrena en el Parc dels Estanys de Platja d’Aro una nova exposició d’escultures de gran format de l’artista, Martí Rom, i que es titula ‘De l’equilibri inestable als guardians dels somnis‘.

La nova mostra es podrà visitar fins al 18 juliol i està formada per divuit peces, principalment, de ferro.

La inauguració ha tingut lloc avui a les 12 del migdia a la zona del mirador del riu Ridaura del parc amb la presència de l’artista que ha explicat la seva proposta.

El parc dels Estanys, de moment, seguirà obrint en l’horari d’hivern, de les 8 a les 18 h i a partir del maig de les 7 a les 21 h.

Qui és Martí Rom?

L’artista barceloní Martí Rom (1955) amb gran vinculació també amb Mont-Roig, ha conreat fotografia, curtmetratges, environaments i performances i el disseny. També ha realitzat docència i ha impulsat exposicions i ha format part de diverses iniciatives culturals i associacions artístiques. Des de 1979 ha realitzat nombroses exposicions individuals, i ha participat en fires d’art, mostres conjuntes, col·lectives o en grup arreu de Catalunya i en diversos països europeus. També ha obtingut premis d’escultura, diverses de les seves obres formen part de col·leccions privades i moltes altres s’exposen a l’espai públic a moltes ciutats catalanes, de l’estat espanyol i arreu del món (Andorra, Itàlia, Rússia, Estats Units, Emirats Àrabs i Alemanya). El crític d’art Ramon Casalé Soler en destaca en la presentació “El públic que contempli les seves obres, passejant o anant en bicicleta, dins d’un ambient silenciós i relaxant, només trencat pel so de les aus, s’adonarà de la seva creativitat, sobretot per la utilització de diferents objectes fragmentats, acumulats i manipulats, dins d’un estil entre surrealista i abstracte. Sap combinar i tractar tots aquests elements recuperats del camp, del carrer o de qualsevol altre indret. Per a nosaltres aquests objectes no signifiquen res, però per a ell sí que són importants. D’unes tenalles, d’uns claus, d’unes frontisses o d’unes pales sorgeix una au, un rostre humà o un personatge concret”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.