El comerç no essencial reobre els caps de setmana des d’avui

L’activitat no essencial no ha pogut obrir ni dissabtes ni diumenges des del 9 de gener

Després de deu caps de setmana sense poder obrir ni dissabtes ni diumenges, obrint només entre setmana amb limitacions i una baixada dràstica de clients a causa del confinament municipal fins al 7 de febrer i del confinament comarcal fins diumenge passat, avui el comerç no essencial pot tornar a aixecar les seves persianes coincidint, també, amb el primer cap de setmana sense confinament comarcal per a les bombolles de convivència i el tret de sortida a la temporada turística amb l’arribada de la Setmana Santa.

Una reobertura que donarà oxigen a molts comerços de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró que, des del 7 de gener, han patit greument les restriccions dictades pel PROCICAT per a controlar la tercera onada de la pandèmia.

Durant aquest període, un grup d’empresaris platjarencs han fet accions de protesta per transmetre el seu malestar amb les mesures, que han castigat a moltes famílies, posat en risc la viabilitat de moltes empreses i tensat greument un dels principals motors econòmics.

El sector turístic i empresarial celebra la reactivació de l’activitat els caps de setmana i la recuperació de la mobilitat entre comarques per a les bombolles de convivència, esperant que en els pròxims dies el Govern anunciï l’obertura dels restaurants per sopar, l’allargament del toc de queda i l’aixecament de les restriccions en altres sectors que continuen tancats com els parcs d’atraccions. Un tancament que, en el cas de Castell-Platja d’Aro, afecta el Pp’s Park, un dels principals centres d’oci familiar de la localitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.