4 empreses de Castell-Platja d’Aro reconegudes com a socialment responsables

Un reconeixement promogut pel Consell Comarcal del Baix Empordà i la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica

Les empreses reconegudes de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró són el Club Tennis d’Aro, Hotels Planamar S.L, Ghiotto OBS, S.C.P (gelateria) i Gran catalina 2016, S.L (restaurant Catalina Parrilla Argentina).

Castell-Platja d’Aro és el municipi del Baix Empordà amb més empreses reconegudes en aquesta primera edició del distintiu impulsat per una comissió tècnica que formen el Consell Comarcal del Baix Empordà i els ajuntaments de Begur, la Bisbal d’Empordà, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí.

En l’àmbit comarcal s’han distingit 17 empreses de Palafrugell, Palamós, Begur, Calonge-Sant Antoni, La Bisbal d’Empordà, Mont-ras, Pals i Torroella de Montgrí-l’Estartit.

Per concedir el diploma d'”Empresa Socialment Responsable del Baix Empordà”, els tècnics de Promoció Econòmica i la institució comarcal valoren aspectes com la sensibilització amb els col·lectius vulnerables, l’aposta per una ocupació de qualitat, transparència en els processos de selecció i cooperació amb serveis d’ocupació o serveis socials, entre altres.

En el context de la pandèmia, s’ha tingut en compte la seva capacitat d’adaptació i innovació davant les dificultats, minimitzant els efectes negatius de la pandèmia entre els seus treballadors i treballadores, o la seva solidaritat amb col·lectius que estan a primera fila de la pandèmia.

Les empreses distingides han rebut el seu diploma en un acte que s’ha celebrat, aquest matí, en el Teatre Municipal de Palafrugell amb la presència dels responsables de les empreses i representants de les administracions implicades en el projecte.

El vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i conseller de Promoció Econòmica, Xavier Dilmé, considera que “és de justícia realçar l’actuació d’aquells empresaris i empresàries de la comarca que van més enllà”.

Una iniciativa que s’acompanya d’accions de sensibilització dirigides a l’empresariat sobre la gestió dels recursos humans i la millora de la qualitat de l’ocupació o els impactes empresarials d’unes polítiques socialment responsables de recursos humans.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.