Novetats discogràfiques setmana del 22 de març

Un bon munt de música nova ha arribat aquest dilluns a la ràdio. 76 temes nous ja sonen des d’avui al 102.7 de la FM.


Ens ha arribat ‘Eclipsi’ de Blaumut, la banda sonora de la Volta Ciclista a Catalunya. Els oients d’iCat FM van triat la cançó de Blaumut al concurs iCatVolta, superant per pocs vots a les altres dues finalistes: Ciclistes, de Koeman i Donem-ho tot, de Roger Argemí.

Blaumut – Eclipsi

El guitarrista de Lax’n’Busto, Pemi Rovirosa, ja té disc en solitari. Es diu Vida (RGB Suports) i conté 10 cançons en català i castellà, totes amb lletra de Javier Gil i un afegitó: la versió acústica de “Per tu mare”, una peça que ja havia presentat al disc Relax (Música Global, 2007) de Lax’n’Busto. El primer senzill que ens arriba és aquest ‘Córrer a tu’ i sona així.

Pemi Rovirosa – Córrer a tu

Morat estrena senzill i aquest cop torna ‘De Cero’, com van cridar a la cançó estrenada aquest passat 19 de març. En ella, el grup colombià canta a l’amor passat i a començar de nou, una cosa que recorda a Primera Carta de Cali i El Dandee al costat de Beret.

Morat – De Cero

‘Tambores’ de Javier Limón i Carlos Vives és el quart i últim avançament del projecte ‘Hombres de Fuego’ que veurà la llum a l’abril. Carlos Vives és, a més d’una de les estrelles internacionals del pop rock llatí més important dels últims temps, un gran coneixedor del folklore de la seva estimada Colòmbia.

Javier Limón · Carlos Vives – Tambores

Com explicàvem la setmana passada, Sting va presentar un àlbum de col·laboracions, amb grans artistes. Avui ens arriba un single digital especial d’un flamant duet de Sting i l’artista africà Shirazee, ‘Englishman / African In New York’. Aquesta nova versió es va inspirar en el remake de l’èxit clàssic de Sting per part de Shirazee. Sting ha descrit la cançó com un “missatge de positivitat i esperança en aquests temps foscos”.

ting, Shirazee – Englishman / African In New York

Miley Cyrus reprèn la promoció del seu últim treball discogràfic amb el llançament del tema ‘Angels Like You’ com a tercer single oficial. Després de donar a conèixer l’àlbum amb els temes ‘Midnight sky’ i ‘Prisoner’ al costat de Dua Lipa, l’artista aposta ara per una balada composta per ella mateixa al costat de Louis Bell, watt, Ali Tampoi i Ryan Tedder.

Miley Cyrus – Angels Like You 

Tenim moltes més novetats interessants. Els darrers treballs del veterà Tom Jones, del no menys veterà Sir Paul McCartney, Justin Bieber, Sam Smith, Eminem o Imagine Dragons. Tots aquests temes i molts més els pots escoltar a Ràdio Platja d’Aro des d’avui. La millor manera d’estar a la última en música. Salut amics! Ens veiem la setmana que ve!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.