Novetats discogràfiques setmana del 8 de febrer

Avui ens han entrat 67 novetats musicals. Us convidem a repassar les més destacades.

Rigoberta Bandini va llençar fa pocs dies un nou single anomenat ‘Perra’ que està destinat a ser un dels més celebrats del seu repertori, tant pel que té de ballable com pel que té de reivindicatiu i feminista. L’artista catalana va actuar el passat 23 de gener a Madrid brillant amb totes les entrades esgotades, i el 9 d’abril ho farà al Nou Teatre Alcalá, en el marc de el festival ¡BRAVO MADRID!

Rigoberta Bandini – Perra


Mikel Erentxun presenta “Intacto” al costat de Quique González com a avançament del seu darrer treball ‘Amigos de Guàrdia’. Ja són 35 anys de carrera els que porta sobre la seva esquena Mikel Erentxun, ja que va ser al 1985 quan es va publicar el primer àlbum de Duncan Dhu.

Mikel Erentxun & Quique González – Intacto


El grup musical, Marlon, va estrenar el 5 de febrer el seu primer single de l’any, ‘Con Uñas y Dientes’ en totes les plataformes digitals. Guerra + Amor va ser la primera cançó que Marlon va treure com a avançament del seu proper i segon disc de la carrera musical d’aquest grup.

Marlon – Con uñas y dientes


Demi Lovato s’ha convertit en una de les artistes més consagrades dels últims temps. No solament brilla com a actriu, sinó també en la indústria musical. Recentment, la jove ha decidit sorprendre a tots i cadascun dels seus seguidors, amb el llançament d’un nou projecte. Una cosa que, per descomptat, no està deixant a ningú indiferent.

Sam Fischer, Demi Lovato – What Other People Say


I fins aquí el repàs a les novetats més destacades. Podeu escoltar la resta de novetats al 102.7 de la FM, o a www.rpa.cat. Sempre la millor música!! Bona setmana amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.