Castell-Platja d’Aro busca voluntaris per a les meses electorals del 14F

Els voluntaris i voluntàries rebran la retribució econòmica que correspon en els membres de la mesa

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania empadronada en el municipi i que sigui major de 18 anys per cobrir les possibles places vacants a les meses electorals en les eleccions municipals en el Parlament de Catalunya del pròxim diumenge, 14 de febrer.

Davant l’elevat nombre d’al·legacions que s’estan presentant a les Juntes Electorals de tot el territori català de membres escollits per sorteig, l’alcalde, Maurici Jiménez, ha signat un decret a través del qual es convoca a tota la ciutadania que amb caràcter voluntari estigui disposada a formar part de la mesa electoral on li correspon votar, en el cas que faltin titulars o suplents per formar la mesa.

Els voluntaris i voluntàries rebran la retribució corresponent, uns setanta euros, i les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament fins aquest divendres, 12 de febrer. Si s’escau, els voluntaris i voluntàries seran avisats per assistir a la seva mesa de votació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Castell-Platja d’Aro busca voluntaris per a les meses electorals del 14F”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.