Lliuren el cotxe, la bicicleta elèctrica i el Paddle Surf del Gran Sorteig de Nadal de Platja d’Aro

Aquest migdia s’ha celebrat a l’acte d’entrega dels premis més importants

A causa de la pandèmia, només s’ha convidat a la guanyadora del primer premi i els guanyadors del segon i tercer. Per evitar aglomeracions, la resta de premiats hauran de recollir el seu premi a l’Oficina de Turisme.

L’alcalde, Maurici Jiménez, i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló, acompanyats dels representants de les entitats adherides i les empreses patrocinadores, han lliurat el cotxe model Fiat 500 híbrid amb GLP a Cristina Illa Puig de Calonge, la bicicleta elèctrica a Pere Vila Frigola de Les Presses, i el paddle surf a Albert Julià Pratllusà de l’Atmella del Vallès.

En els pròxims dies, l’àrea de Promoció Econòmica comunicarà a la resta de premiats el procediment que han de seguir per a recollir el seu premi presencialment. Aquesta és la relació d’afortunats i afortunades fins al 17è premi:

Loli González (Eurekakids · número 1322358), Teresa M. Guerrero Tello (Júlia Centre · número 1302697), Marta Méndez Bars (Eurekakids · número 1302579), Antonia Valero Peral (Òptic Platja d’Aro · número 1309337), Nadia Soledad Coronel Sanabria (Hairlab · número 1304884), Olga Roura Alonso (Bo3 · número 1300585), Ariadna Cullell Mestres (Eurekakids · número 1296186), Anna Llenas Serra (Òptic Platja d’Aro · número 1319228), Maria José Garcia Guirado (Cocó · número 1325982), Elena Delgado Cañero (Júlia Centre · número 1299233), Judit Jiménez Hurtós (Júlia Centre · número 1311662), Simona Prisacariu (Júlia Centre · número 1301159), Cristina Illa Cruz (Eurekakids · número 1320866) i Berta Pérez Rosa (Júlia Centre Platja d’Adro · número 1296095).

Recordem que per participar en el Gran Sorteig de Nadal, del 28 de novembre fins al 4 de gener, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun de la cinquantena de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia participar en el sorteig mitjançant l’aplicació Targeta AROimpulsa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.