Reducció d’un 10% en el nombre d’ingressos per Covid a l’Hospital de Palamós

La darrera setmana SSIBE han realitzat quasi 3.000 proves diagnòstiques

El nombre total d’ingressos a l’hospital comarcal es manté respecte de la setmana passada (un centenar) malgrat que el percentatge d’ingressos per infecció per COVID disminueix al 20% (la setmana passada era del 30%).

D’altra banda, en els últims dies, s’han realitzat quasi 3.000 proves diagnòstiques (PCR i Tests Ràpid d’Antigen), 6% de les quals han sortit positives, un 2% inferior a l’anterior setmana que estava al voltant del 8%.

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) que gestiona l’Hospital de Palamós, diverses residències de persones grans i centres de salut al Baix Empordà, demana a la població que no es relaxi i extremi les mesures de protecció per a reduir els contagis com evitar trobades socials, només relacionar-se amb la bombolla de convivència, reduir la mobilitat, ventilar espais, ús de mascareta, neteja de mans i distància de seguretat.

Disposeu de més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.