Novetats discogràfiques setmana del 25 de gener

Els dilluns és dia d’entrades a la nostre discografia. Avui hem rebut 68 nous temes que ja roden per tu al 102.7 de la FM.

Pablo Alborán segueix emocionant als seus fans amb els senzills que van sortint de ‘Vertigo’, el seu nou àlbum d’estudi, que va presentar el passat desembre. L’últim senzill ha estat ‘Corazón descalzo’ una cançó intimista i delicada, en la qual l’artista malagueny ha tornat a demostrar la seva sensibilitat.

‘Corazón descalzo’ és una cançó de desamor, en què es parla sobre la soledat que se sent després d’una ruptura. Pablo Alborán ha publicat la cançó al costat d’un videoclip en el qual apareix interpretant el tema sota una pluja de papers que cauen de cel.

Pablo Alborán – Corazón descalzo

En el quart single d’aquest nou disc “Mujeres de Musica Vol.2” és el moment per a una cançó amb un gran pes moral: “Honrar la vida” de la gran autora argentina Eladia Blazquez a la qual Sole Giménez ja va fer els honors a: ‘Mujeres de Musica Vol.1’

Aquesta cançó , amb Rozalén de convidada, és un crit de consciència i llibertat que sona encara més urgent i necessària en temps de pandèmia, de por i incertesa. En unes circumstàncies que ens recorden la fragilitat de la vida, és encara més necessari que es mediti vaig sobre què és en veritat la vida, què és viure si no respectar-se a un mateix i no defallir.

Sole Giménez – Honrar la Vida ft. Rozalén

Foo Fighters publiquen la seva nova cançó “Waiting On A War”. Aquesta es converteix en el tercer avanç del nou àlbum de la banda nord-americana.
Després de les Hanukkah Sessions de David Grohl al costat de Greg Kurstin, el grup segueix estrenant peces del seu futur disc. El tema que presenten és força especial per al líder de la banda. Com ell mateix explica, la seva filla d’onze anys li va preguntar si hi hauria una guerra, la mateixa pregunta que ell mateix es va fer quan era petit i va decidir crear aquesta cançó que parla sobre aquest sentiment d’inseguretat davant d’una imminent crisi. Per tant, va dedicada a la seva filla i a totes les mares i pares del món que volen un bon futur per als seus petits.

Foo Fighters – Waiting On A War 

«Surrender» és l’emocionant nou single de l’artista britànica Birdy, el primer avançament de què serà el seu pròxim àlbum «Young Heart”, que sortirà a la venda el dia 30 d’abril. Fins al moment, Birdy ha venut més de 5 milions d’àlbums i ha superat les 3 mil milions de reproduccions globals fins a la data. Aquest és el seu deliciós darrer treball:

Birdy – Surrender

Els seguidors de Sia estan molt contents, i no és per menys. La cantant multiplatí i nominada als premis Grammy en nou ocasions, ha donat la benvinguda a l’2021 amb sorpresa. I quina millor manera que llançant un nou single. Una cançó que presenta amb el títol de ‘Hey Boy’ amb la col·laboració del raper nord-americà Burna Boy.

Sia – Hey Boy feat. Burna Boy

I amb Sia, posem punt i final a aquest repàs setmanal. Dilluns que ve, més novetats i més música. Ànims amics, cada dia que passa estem un dia més a prop de tornar a ser lliures. Feu bondat mentre!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.