Espai de Creixement Personal

Que és la felicitat?

És una pegunta freqüent i, probablement, més en els últims temps.
Hi ha pel·lícules que descriuen exactament que és la felicitat, per exemple, “El Guerrero Pacífico”. També existeixen comptes i altres eines que ens poden ajudar a descobrir la resposta d’aquest pregunta.

Per a mi la felicitat, són moments, és el viatge que cadascú de nosaltres entrapen amb una bona i positiva actitud. No és la meta final, sinó la manera que decidim arribar-hi.

Cada persona que faci part del camí del meu viatge, serà atret per la meva actitud, així com les experiències. Si sentencio que per aconseguir un projecte hauré de passar per penes i serà dur, ja estic marcant la qualitat del meu recorregut i les dificultats que es presentaran.

Ja per si entrebancs es troben, però no tant com els que jo projecto en la meva realitat quan dono forma als meus pensaments “negatius”. Tota realitat comença per al meu pensament així que, pensem amb alegria i pensem a viure com en un somni, com en una pel·lícula.

La nostra vida és una obra de teatre i nosaltres som els espectadors. Asseguem-nos en una butaca i mirem com estem actuant. Ens agrada? Podem preveure el que passarà? Podem entendre a on i com ens equivoquem? Si poguéssim de veritat poder viure aquest “dualisme”(actor i espectador a la vegada), trobarem la solució als nostres “problemes” o millor dit als nostres moments d’aprenentatge per ser millor persona.

Com que no sabem quan sigui la nostra data de partida, no sabem quan serà l’últim dia de “formació” terrenal, per tant, com no creure que la felicitat són moments de plenitud, de sentir-nos bé amb nosaltres mateixos en el lloc en el qual som, amb la gent amb la qual estem en el moment present, sempre! I així cada dia.

En tot moment he de procurar de fer el que vull perquè em fa està bé, em suma i no em resta, m’aporta ensenyances enriquidores i em fa sentir millor persona. Fent el que vull m’he de recordar de no perjudicar a ningú, d’actuar amb bones intencions i amor amb qualsevol persona i aplicar la llei de donar i rebre.

Quan tot estigui integrat com hàbit de cada dia, ja sortirà amb inèrcia i aprendrem a fluir amb la vida i a sentir aquella felicitat a la qual tothom aspirem.

Tanqueu els ulls: respireu profundament i, doneu gràcies per estar vius i que els vostres cossos responguin amb salut. Només per això hem d’estar agraïts i respirar felicitat.

Sigueu positius, penseu a experiències passades boniques, tingueu sempre presents imatges de la naturalesa, un bosc, les muntanyes, el mar, el cel, els animals i, millor si en podeu tenir contacte. Tot us ajudarà a mantenir estables els vostres pensaments, sempre acompanyat per una respiració profunda que, és el més important per l’ésser humà perquè ens fa estar lluny de l’estrès que ens provoca palpar situacions desagradables i espatllar tota relació humana. I, quan comenceu a lamentar-vos, a provar tristesa, podeu dir: “aquesta queixa la deixo per demà, ara no és el moment”! Decidiu la mateixa hora per nou dies per 20 minuts per plànyer-vos.

“Vomiteu” tot el que us vingui al cap que sigui de desolació, de desconfort, tot el que no us agradi i voleu canviar. Només en aquests 20 minuts del dia i prou. Esforceu-vos, apliqueu aquesta teoria i veureu com aconseguireu l’inesperat canvi. I cada vegada sentireu més aquells moments de felicitat!

Quan us trobeu en un moment d’incertesa, d’indecisió, deixeu cada pensament, no feu cap esforç per buscar una solució. Canvieu de tema, canvieu de lloc. L’Univers ja us donarà la solució, només esteu en alerta dels senyals que ens envia: una cançó, la frase d’algú, un rètol o qualsevol altre missatge al qual abans no donàveu importància o, simplement a una idea que us arribi de sobte!

Recordeu, la vida és un viatge fantàstic que val la pena viure, amb tots els sues alts i baixos i que la resposta a cada pregunta, sempre està dins nostre!

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.