Una setmana més amb les restriccions post-nadalenques

Estaran en vigor fins a la mitjanit de dilluns

La setmana passada, el PROCICAT va decidir prolongar una setmana més les mesures que van entrar en vigor l’endemà de Reis.

La resolució ha sortit publicada aquest diumenge en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i preveu un allargament de les restriccions des d’aquest dilluns, 18 de gener, fins a les 00:00 hores del dia 25 de gener de 2021.

Es manté l’aplicació d’un confinament municipal cada dia, la limitació de l’entrada i sortida de persones del territori de Catalunya, el manteniment del confinament nocturn i l’allargament de les mateixes mesures que s’han aplicat en el sector de la restauració, la cultura o actes religiosos i cerimònies civils des del 7 de gener.

Platja d’Aro aquest dissabte 16 de gener al migdia

Les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com privat, es permeten sempre que no se superi el nombre màxim de sis persones, llevat que es tracti de convivents, i que no se superin les dues bombolles de convivència.

En l’àmbit de les empreses de serveis i comerç, la prestació de serveis s’ha de fer, sempre que sigui possible, sense contacte físic amb els clients. Se suspèn l’obertura al públic dels establiments i locals comercials de venda al detall els dissabtes i diumenges, tret dels establiments comercials dedicats a la venda de productes essencials com productes higiènics, els centres de veterinària, les perruqueries, els centres d’estètica, els concessionaris d’automòbils i els centres de jardineria, que poden romandre oberts sigui quina sigui la seva superfície, i amb les mesures establertes d’higiene i de seguretat establertes en el pla sectorial de comerç aprovat pels òrgans de Govern del Pla d’actuació del PROCICAT.

La majoria d’establiments de Platja d’Aro tancats els caps de setmana

L’obertura al públic dels establiments i locals comercials de venda al detall de dilluns a divendres queda condicionada al fet que tinguin una superfície de venda igual o inferior a 400 metres quadrats, que se’n redueixi al 30% l’aforament permès per llicència o autorització de l’activitat i que els establiments apliquin de manera rigorosa les mesures higièniques, de prevenció i de seguretat establertes per les autoritats. Queden exclosos els establiments essencials que esmentem a l’anterior paràgraf.

Se suspèn l’obertura al públic dels centres comercials, galeries comercials i recintes comercials, llevat dels establiments essencials.

Platja d’Aro aquest dissabte 16 de gener al migdia

També poden obrir al públic, excepte dissabtes i diumenges, aquells establiments i locals comercials que es trobin dins dels centres, galeries o recintes comercials, que tinguin una superfície de venda igual o inferior a 400 metres quadrats i disposin d’accés directe i independent des de la via pública, amb un aforament màxim del 30% i aplicant de manera rigorosa les mesures per fer front a la COVID-19.

Es poden establir sistemes de recollida al local dels productes adquirits per telèfon o via internet, sempre que garanteixin una recollida esglaonada que eviti aglomeracions a l’interior del local o en el seu accés, i també sistemes de repartiment a domicili. En la mesura que sigui possible, el lliurament ha d’evitar el contacte directe amb el client mitjançant recollida a la porta o al cotxe, inclòs el menjar preparat.

Podeu consultar totes les mesures amb detall i excepcions aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.