Clubs i entitats esportives locals reivindiquen la recuperació de l’activitat esportiva

S’han concentrat a les dotze en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro

Representants de diverses entitats i clubs esportius de Castell-Platja d’Aro s’han concentrat, aquest migdia, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro per defensar l’esport i protestar contra les restriccions que afecten l’activitat esportiva a causa de la pandèmia.

Hi han participat representants del Club Natació Riembau, Club Twirling Platja d’Aro, Platja d’Aro Korfbal Club, Club Ritmica Platja d’Aro, Pitch&Putt Cavall Bernat, D’Aro Boxing Club i Club Hoquei Palafrugell.

Amb el suport de l’Ajuntament, les entitats del municipi s’han sumat a les mobilitzacions organitzades per la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’.

Durant la concentració s’ha llegit el manifest de la plataforma, que ja han firmat més d’11.000 entitats i persones, on es demana que no es criminalitzi l’esport de base i amateur i es reivindica que l’esport és segur i necessari per al benestar físic i mental així com pels valors que transmet. Podeu llegir-lo i adherir-vos al manifest aquí.

Aquest dissabte, 16 de gener, a la mateixa hora, s’han fet més de setanta concentracions arreu del país. Dissabte passat, també se’n van fer. Però moltes poblacions van suspendre la concentració a causa del mal temps i els efectes del temporal Filomena.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.