Novetats musicals setmana del 11 de gener

Tornen les novetats a RPA. Avui entren 65 nous temes. Aquests son els més destacats.

El grup musical de Tarragona Cultrum va publicar el seu primer senzill al mes de novembre. Ara ens presenten una nova entrega, amb una de les col·laboracions de luxe que té l’àlbum ‘Avui’ (Picap). La formació preveu que l’LP es publiqui entre finals de març i principis d’abril, ja que la pandèmia els ha obligat a endarrerir el calendari. Aquest és ‘El Viatge’ amb la participació de Xavi Ciurans (Gertrudis).

CULTRUM amb Xavi Ciurans (Gertrudis) – El viatge

L’any passat va estar carregat d’increïbles col·laboracions que recordarem durant molt de temps i, per sort, sembla que 2021 no es quedarà enrere. Prova d’això és ‘Cúrame’, una cançó de Nia Correia guanyadora d’OT 2020 al costat de Blas Cantó, que ens ha deixat sense paraules i de la qual ja podem gaudir en totes les plataformes digitals.

NIA, Blas Cantó – Cúrame

David Bowie hagués celebrat el seu 74è aniversari aquests dies. I ningú hagués dit que ho faria amb noves cançons i expandint-se a nous horitzons. Si semblava que aquesta llegenda del rock ja ens ho havia donat tot, ens equivocàvem. El 8 de gener, van sortir a la llum dues versions ja anunciades el 16 de desembre: Mother de John Lennon i Tryin`To Get To Heaven de Bob Dylan. Creacions mai abans escoltades que arriben ara a les nostres plataformes digitals.

David Bowie – Tryin’ To Get To Heaven

I seguim amb el duc blanc. En el que hauria estat el 74è aniversari de David Bowie, els Duran Duran han enregistrat un cover de ‘Five Years’, que és, per descomptat, el primer tema del disc de David The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars.. Aquí teniu aquest homenatge dels Duran Duran a Bowie.

Duran Duran – “Five Years”

‘Memories’ és un dels més grans himnes en el panorama electrònic a la carrera de David Guetta. Partint de la base que millorar la peça original era una tasca pràcticament impossible, David Guetta s’ha arriscat, per sorpresa dels seus fans, remixant aquest mític tema de 2010.

David Guetta – Memories (feat. Kid Cudi)

Ho deixem aquí per aquesta setmana amics. D’aquí 8 dies tornem amb el repàs setmanal a les novetats més destacades. Cuideu-vos molt del fred i dels virus!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.