Un centenar de persones vacunades de la Covid a Castell-Platja d’Aro

El procés de vacunació de la població ha començat a les residències Bellamar i La Calma

Aquest matí ha començat el procés de vacunació de la Covid a Castell-Platja d’Aro. A la residència La Calma s’han posat 45 dosis mentre que a la residència Bellamar se n’han posat 55. La segona injecció de la vacuna s’administrarà a primers de febrer. Entre la primera dosi i la segona han de passar 21 dies per oferir la màxima protecció.

La vacunació ha anat a càrrec de personal sanitari d’infermeria del CAP de Sant Feliu de Guíxols i de la Unitat Mòbil Girona que han administrat la primera dosis de la vacuna a totes les persones treballadores i residents d’ambdos centres. La vacuna s’aplica en el múscul de la part superior del braç.

El departament de Salut ha començat a vacunar en els centres verds, és a dir, que no tenen cap cas actiu de coronavirus.

Actualment, la campanya de vacunació ja està en marxa a tota la Regió Sanitària de Girona (Gironès, Ripollès, Garrotxa, Alt Maresme, Selva, Pla de l’Estany, Alt Empordà i Baix Empordà).

El desplegament de la campanya de vacunes al territori suposa un “repte logístic”, tal com va destacar el Gerent Territorial del CatSalut a la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras, en la primera vacunació. Per fer-ho possible, a la regió s’han format dos equips integrats en total per quaranta infermeres i dotze administratius, sota la supervisió de dues coordinadores que s’encarregaran de gestionar les vacunacions a la regió.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.