Oriol Rossell Brut Nature Reserva

Al programa del 9 de desembre de Rock&Wine varem parlar del Cava Oriol Rossell Brut Nature Reserva.

Vi: Oriol Rossell Brut Nature Reserva – Macabeo, Xarel•lo i Parellada – 9,50€ aprox.
Caves Oriol Rossell – D.O CAVA
Cançó: My Immortal – Evanescence (Rock gòtic)

Una setmana més parlem de bombolles, aquest cava de bombolles daurades que tothom ha de tenir preparat aquestes festes per fer un brindis per aquest any difícil que deixem enrere i perquè no es torni a repetir mai més.
El grup d’aquesta setmana és Evanescence, un grup de Nu rock i Metall gòtic, que amb aquesta cançó My Immortal, van vendre més de cent milions de copies, la veu potent i a la vegada melòdica de l’Amy Lee, ella és Mezzossoprano i a més l’única que continua al grup, fa que sigui una d’aquelles cançons que no et canses mai d’escoltar.
Quan parlem del Penedès, de les seves vinyes, de les seves generacions de pagesos dedicats a la viticultura, pensem en cava, i avui anem a l’Heretat Can Cassanyes, a les Caves Oriol Rossell, entre el Baix i l’Alt Penedès, on comença al 1811 aquesta bonica història amb el casament del Damià Rossell i la Madrona Cassanyes, i que avui es consolida amb la marca Oriol Rossell.
De les setanta hectàrees de plantació de vinyes de més de cinquanta anys, tenen la particularitat de què a cada producte se l’assigna una parcel•la de Cal Cassanyes, treballen la vinya de forma ecològica, i cadascun dels seus caves contenen almenys el 50% de la varietat de raïm xarel•lo, present al Penedès des de fa més de cent anys i amb bona capacitat de criança.
Oriol Rossell Brut Nature 2017 amb vint mesos de criança, fet amb les varietats Xarel•lo, Macabeo i Parellada, té un color daurat brillant, amb una bombolla fina i elegant, al nas ens dóna fruita blanca com la pera i la poma i ens descobreix notes mantegoses pròpies de la criança. La seva entrada en boca és fresca i amplia, té una acidesa molt equilibrada i el seu final és llarg i delicat.
Un bon plat per acompanyar aquest cava, és un carpaccio de bacallà amb pebre verd, però també resulta fantàstic per uns bons aperitius de clova.
Que vagi de gust!!! Fins a la setmana vinent
Salut i vi
(Recorda beure amb moderació)

Rock & Wine és un espai patrocinat per:

Especialistes en vins i destil·lats al millor preu.
https://www.winepalace.es/ca/inici

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.