Novetats discogràfiques setmana del 14 de desembre

69 novetats han arribat aquesta setmana a Ràdio Platja d’Aro, 18 d’elles son nadales gravades per grans artistes. Des del passat dia de Santa Llùcia ja sonen les cançons de Nadal al 102.7 de la FM.

Bunbury acaba de fer públic un nou videoclip amb ‘El precio que hay que pagar’, un dels temes que donen forma a la seva recent ”Curso de Levitación Intensivo” (2020). Aquí tenim aquest nou vídeo dirigit per Jose Girl i produït per Timber Films.

Bunbury – El precio que hay que pagar

Britney Spears i els Backstreet Boys han complert el somni de tota una generació i ho han fet, com era d’esperar, en forma de cançó. Sota el títol ‘Matches’ arriba la primera col·laboració de la història entre la princesa del pop i la boyband més popular de tots els temps.

Britney Spears, Backstreet Boys – Matches

Bruce Springsteen i la E Street Band van celebrar el llançament del seu darrer àlbum ”Letter to You”, amb una actuació a Saturday Night Live el passat 12 de desembre. L’àlbum és el primer LP de Springsteen amb la E Street Band des del 2014. Un dels temes inclosos en aquest treball és aquest ‘The power of Prayer’ que ens ha arribat aquesta setmana.

Bruce Springsteen – The Power Of Prayer

I per acabar i anar fent boca, un parell de nadales de luxe. En Julian Lennon llança una versió nadalenca de “To the good old days” al costat de Dennis DeYoung de Styx. “To the good old days” és una nova versió que Julian Lennon va coescriure i una bonica cançó esperançadora, nostàlgica i festiva.

Dennis DeYoung & Julian Lennon – To The Good Old Days

Shawn Mendes i Camila Cabello acaben un any especial d’una manera immillorable: Llançant la seva pròpia cançó nadalenca. La parella d’artistes acaba de publicar ‘The Christmas Song’, una versió de la cançó anglosaxona que ha emocionat als seus fans, entrant directament en les llistes d’èxits de tot el món, i acumulant més de 3 milions de visualitzacions a YouTube en menys de 24 hores.

Shawn Mendes, Camila Cabello – The Christmas Song

És tot per aquesta setmana amics! Molta sort i precaució. Ens trobem en 8 dies amb la millor música del moment, sempre a Ràdio Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.